انتشار شماره ۱۴ مجله علمی «کاشان شناسی» دانشگاه کاشان

۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۶ کد : ۱۱۰۴۳ اخبار دانشگاه

دوره جدید شماره چهاردهم (پیاپی بیست و دوم) مجله علمی «کاشان شناسی» مرکز پژوهشی کاشان شناسی دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول این مجله علمی گفت: در این شماره، دوازده مقاله علمی از اعضای هیات علمی، نویسندگان و محققانِ دانشگاه کاشان و سایر دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور به چاپ رسیده است.

دکتر امیرحسین مدنی افزود: «بررسی آراء افضل الدین کاشانی درباره «نور و ظلمت» و مقایسه آن با دیدگاه مغانی شیخ اشراق سهروردی و عین القضات همدانی»: مریم اسدیان و الیاس نورایی// «صدایِ پایِ آب بر تاریخ کاشان»: محمدرضا مهدیزاده// «نقش سید ابوالرضا راوندی در گسترش میراث حدیثی شیعه»: محسن قاسم پور و محمد سلامی // «زیارتگاه گلچقانه کاشان» (مطالعه ویژگی های معماری و سیر تحوّل تاریخی آن): حمیدرضا جیحانی، محمد مشهدی نوش آبادی، آمنه فرهادی وند و زهرا قلندری// «روزنامه خاطرات مهندس الممالک غفاری»: محمود سادات بیدگلی و اکبر شریف زاده // «روزنه ای خُرد بر احوال و جهان بینی عرفانی عبدالرزاق کاشانی در رسائل و مصنّفات»: امیرحسین مدنی // «اوضاع یهودیان کاشان در روزگار افشاریه و زندیه»: علی فلاحیان وادقانی و حسین حیدری // «بررسی تزئینات آجری مناره مسجد جامع کاشان»: بابک عالمی، نغمه اسدی چیمه و صدیقه کمالی زارچی // «تحلیل و بررسی فرمالیستی ساختار ترکیب بند محتشم کاشانی از منظر لفظ و معنا»: رضا شجری و الهام عربشاهی // «دانش بومی و فن آوری زیلوبافی کاشان»: فرانه معدنی و امیرحسین چیت سازیان // «تحلیل محتوایی و ساختاری اشعار سپیده کاشانی»: فاطمه سادات طاهری // «مطالعه تطبیقی طرح لچک و ترنج قالی های جوشقان کاشان با سامان بختیاری»: عبدالله میرزایی و ویدا احمدپور بختیاری؛ از عناوین مقالات چاپ شده در این شماره است.

مجله «کاشان شناسی» به عنوان تنها مجله علمی «مرکز پژوهشی کاشان شناسی»، با هدف انتشار مقالات مربوط به تاریخ، فرهنگ، ادبیات، هنر، معماری و مشاهیر حوزه کاشان فعالیت می کند.

این مجله به صاحب امتیازی دانشگاه کاشان و هیأت تحریریه ای متشکّل از اساتید دانشکده های «ادبیات و زبانهای خارجی» و «معماری و هنر» دانشگاه کاشان و تعدادی از دیگر اساتید کاشان پژوه در سال1383 آغاز به کار کرد و اولین شماره آن در بهار سال 1384 منتشر شده است. علاقمندان می توانند برای اطلاع بیشتر از مقالات مندرج در این مجله به آدرس: http://sh-kashan.kashanu.ac.ir/ مراجعه کنند.