اطلاعیه برگزاری دوره های آموزش مجازی دانشجویان گروه معارف

۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۸ کد : ۱۱۰۱۳ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان عزیز

ضمن آرزوی صحت و سلامتی برای همه شما عزیزان، احتراما به اطلاع می رساند گروه معارف دانشگاه کاشان با توجه به شرائط پیش آمده،به منظورحفظ و ارتقاء سطح علمی دانشجویان گرامی، دوره های آموزشی مجازی در نظر گرفته است. دانشجویان مقطع ارشد رشته نهج البلاغه ،درسهای خود را به صورت آنلاین از اساتید خود دریافت می کنند و دانشجویان مقطع کارشناسی،با مراجعه به سایت https://ec.nahad.ir/  به نام آموزش مجازی دانشگاهیان،با درج مشخصات خود ونام دانشگاه و استاد گروه معارف خود، تنها دوره ای را که استاد برایتان تعریف کرده بگذرانید.این سایت پس از اتمام دوره وکسب نمره قبولی، گواهینامه برای شما صادر می کند که برای استاد معتبر است.

نکات قابل توجه:

گذراندن این دوره برای همه دانشجویان دروس گروه معارف،الزامی است.

استاد با توجه به فعالیت دانشجو، تا 5 نمره به عنوان فعالیت کلاسی در نظر خواهد گرفت.

در صورت داشتن هر گونه سوال از طریق ایمیل مدیر گروه معارف به نشانی: sobhaninia@kashanu.ac.ir سوال خود را مطرح نمایید. موفق باشید