افتتاح چهارمین دوره نمایشگاه بزرگ کتاب تخصصی دانشگاه کاشان

۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۰۹۵۳ اخبار دانشگاه
افتتاح چهارمین دوره  نمایشگاه بزرگ کتاب تخصصی دانشگاه کاشان

مدیر کتابخانه  ادبیات و علوم انسانی دانشگاه کاشان گفت: با حمایت معاونت های پژوهشی و دانشجویی دانشگاه ، چهارمین دوره  نمایشگاه بزرگ کتاب تخصصی دانشگاه کاشان گشایش یافت.

رمضانعلی خدمتکار با اعلام این خبر افزود: با همکاری فروشگاه  بزرگ کتاب کاشان (ساربوک )، جدیدترین آثار انتشارات تخصصی و دانشگاهی شامل 2800 عنوان کتاب انگلیسی، 1350 عنوان کتاب عربی و بیش از 600 عنوان کتاب فارسی در رشته های علوم انسانی، فنی و مهندسی ، هنر و علوم پایه متناسب با نیاز های تخصصی دانشجویان و اساتید عرضه می گردد.

وی خاطر نشان کرد:  این نمایشگاه از شنبه 25 تا چهارشنبه 29 بهمن ماه  و از ساعت 8 صبح تا 17 عصر در محل سالن دانشکده علوم پایه  دانشگاه دایر خواهد بود.

بازدید از نمایشگاه و امکان خرید  اساتید و دانشجویان دانشگاه کاشان با احتساب مقطع تحصیلی تا سقف 25 الی 35 درصد تخفیف لحاظ خواهد شد.