کسب عنوان قهرمانی تیم دانشگاه کاشان در مسابقات والیبال دختران منطقه ۶ کشور

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۱۰۹۴۸ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی از کسب عنوان قهرمانی تیم دختران کاشان در مسابقات والیبال دانشجویان دانشگاههای منطقه 6 کشور خبر داد.
سعید حلاج باشی اظهار داشت: مسابقات والیبال دختران که از تاریخ 17 لغایت 22 بهمن در سالن پویش دانشگاه برگزار شد با قهرمانی تیم دانشگاه کاشان با برد 2 بر صفر در چهار بازی خود  بدون واگذاری حتی یک گیم پایان یافت.
وی اظهار داشت:  همچنین تیمهای دانشگاه یزد و  دانشگاه اصفهان در رده دوم و سوم قرار گرفتند.
وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات که با حضور پنج تیم از دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، یزد، شهر کرد و کاشان برگزار شد تیم ها در جدول دوره ای به رقابت پرداختند و در نهایت تیم دانشگاه کاشان با کسب عنوان قهرمانی سهمیه حضور در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان در سال 99 که در دانشگاه گیلان برگزار می شود را به دست آورد.
گفتنی است رقابت برای کسب سهیمه المپیاد با  تیم دانشگاههای مرکز استان های اصفهان، یزد، شهرکرد برگزار می شود و دانشگاه کاشان تنها تیم دانشگاه شهرستانی است که به رقابت با تیم های مرکز استان می پردازد.

کلید واژه ها: مسابقات والیبال