کسب ۹ مدال رنگارنگ در مسابقات کشتی آزاد وفرنگی دانشجویان دانشگاه های منطقه ۶ کشور

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۲ کد : ۱۰۹۴۶ اخبار دانشگاه

تیم های کشتی آزاد وفرنگی دانشجویان پسر دانشگاه کاشان با درخشش در مسابقات منطقه شش کشور ضمن کسب 9 مدال موفق به اخذ 6سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور که در مردادماه سال99 در گیلان برگزار می شود، گردید.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود : این مسابقات از تاریخ دوازدهم تا پانزدهم  بهمن ماه جاری  در دوبخش آزاد وفرنگی با حضور تیم های دانشگاه کاشان،صنعتی اصفهان،اصفهان ،یزد، شهرکرد، هنر اصفهان ودانشگاه اشرفی اصفهانی به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد .

سعید حلاج باشی خاطر نشان کرد: کشتی گیران مقام آور  دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات  را آقایان عباس مهدی زاده- علی وفادار – علی سالاروند و ابوالفضل امانی پور (مقام اول) ، آقایان حیدرعلی اشراقی – ناصر شهبازی تبار- آرمان معتمدو سعید غدیری پور(مقام دوم) ، آقایان ابوالفضل صالح – پوریا بایسته وسید عرفان موسوی (مقام سوم) تشکیل دادند.

وی دیگر اعضای تیم های آزاد وفرنگی دانشگاه کاشان در این دوره را  آقایان محمد حیدری- معین یزدانی – امیر حسین ارباب – وحید اکبرزاده – محمد جواد بهرامیان  و سید جمال حسینی به عنوان ورزشکار و آقای سید محمدرضا سیدی مرد اخلاق مدار وقهرمان کشتی ارتش های جهان بعنوان سرمربی و آقای مهدی کهزادی از داوران بین المللی کشتی بعنوان سرپرست، تیم عنوان کرد.

دکترحلاج باشی در آخر بااشاره به اینکه کشتی بعنوان ورزش اول کشور مطرح می باشد. ابراز امیدواری کرد این تیم با حضور چهره های ملی پوش وقهرمانی که دارد بتواند در المپیاد دانشجویی پرچم دانشگاه کاشان را به اهتزاز درآورد.