راه اندازی بخش پیشنهاده پایان نامه دانشجویان در سامانه سدف و پویا

۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۵ کد : ۱۰۸۳۰ اطلاعیه ها

در این سیستم ابتدا دانشجو در سامانه پویا، بخش آموزش، با انتخاب گزینه پیشنهاده(پروپوزال) پایان نامه می‌تواند پروپوزال خود را وارد نماید.

در این سامانه، دانشجو می‌تواند برای ورود اطلاعات برای فیلدهای مربوطه، فرمول ریاضی نیز وارد نماید. (این عملیات با استفاده از ویرایشگر ck-editor قابل انجام است.)

پس از وارد کردن پایان‌نامه، دانشجو می‌تواند آن را به استادراهنما ارسال کند. با این کار، فرآیند تصویب طبق فلوچارت ضمیمه آغاز می گردد. دانشجو می‌تواند در همین بخش از پورتال پویا روند تصویب پایان نامه خود را مشاهده نماید و هر لحظه وضعیت بررسی پیشنهاده را مشاهده نماید.

در این فرآیند دانشجویان، اساتید راهنما، مدیران گروه‌های آموزشی، اعضای گروه‌های آموزشی، معاونین آموزشی دانشکده‌ها و مدیر محترم تحصیلات تکمیلی از پورتال پویا و کارشناسان تحصیلات تکمیلی از طریق سامانه سدف می‌توانند با توجه به نقش یا سمت سازمانی خود عملیات مربوطه را انجام دهند.