جلسه هم‌اندیشی اساتید دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۲ تیر ۱۳۸۹ | ۲۰:۲۴ کد : ۱۰۷۹ اخبار دانشگاه

جلسه هم‌اندیشی اساتید دانشگاه کاشان در پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: در این نشست که 50 نفر از استادان و خانواده‌هایشان حضور داشتند، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیدمهدی ساداتی‌نژاد، با موضوع بازشناسی فتنه در انقلاب اسلامی برای حاضران سخنرانی کرد.

حجت‌الاسلام عباس خادمیان افزود: دکتر زرگرزاده دانش‌آموخته دانشگاه برکلی آمریکا و استاد دانشگاه آگستانای آمریکا از میهمانان ویژه این نشست بودند که با موضوع تحول در نگرش آموزش برای شرکت‌کنندگان سخنرانی کردند.

وی، هدف از برگزاری این جلسه هم‌اندیشی را تعامل بیشتر استادان و تبادل تجربیات در راستای ارتقا و حفظ فرهنگ اسلام و آشنایی با فتنه‌ها و توطئه دشمنان بر علیه نظام جمهوری اسلامی و جلوگیری از نفوذ آنان در بین دانشجویان ذکر کرد.

در این نشست رئیس دانشگاه، معاونان و جمعی از کارکنان دانشگاه کاشان حضور داشتند.