دانشجوی دانشگاه کاشان در مسجد دانشگاه معتکف می‌شوند

۰۲ تیر ۱۳۸۹ | ۲۰:۲۱ کد : ۱۰۷۸ اخبار دانشگاه

مسئول نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان از اعتکاف 200 دانشجوی این دانشگاه خبر داد.

حجت‌الاسلام عباس خادمیان افزود: مراسم معنوی رجبیه که برای نخستین بار در این دانشگاه برگزار می‌شود، با استقبال خوب دانشجویان همراه شده است.

وی، ارائه سخنرانی پیرامون جایگاه معرفت از نگاه حضرت امیرالمؤمنین(ع) توسط حجت‌الاسلام پوران، تدبر در قرآن با حضور حجت‌الاسلام قانع مدرس حوزه و دانشگاه، کلاس اخلاق توسط حجت‌الاسلام فرحزاد را از برنامه‌های معتکفان ذکر کرد و افزود: در این ایام همچنین مباحث مهدویت و نشانه‌ها و علایم شیعه هم بحث و بررسی می‌شود.

به گفته وی، به همین مناسبت حلقه‌های معرفت هم با حضور حجت‌الاسلام قانع برای برادران و خانم پستچیان برای خواهران شرکت کننده در مراسم اعتکاف برگزار می‌شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، برگزاری اعمال ام داوود، قرائت قرآن، درس‌های احکام و پاسخگویی به سؤالات شرعی، دینی، مذهبی دانشجویان را از دیگر برنامه‌های ایام اعتکاف این دانشگاه برشمرد.

این مراسم معنوی از 13 تا 15 رجب در مسجد دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.