کمیته حقوق شهروندی در دانشگاه کاشان تشکیل شد

۰۲ تیر ۱۳۸۹ | ۱۷:۵۷ کد : ۱۰۷۶ اخبار دانشگاه

نخستین جلسه کمیته حقوق شهروندی در دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس دانشگاه کاشان گفت: این کمیته به دنبال واگذاری ریاست کمیته حقوق شهروندی از سوی ستاد حریم امنیت حقوقی و حقوق شهروندی شهرستان کاشان و فرمانداری به این دانشگاه تشکیل گردید.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد با اشاره به اینکه 22 دستگاه اجرایی شهر عضو این کمیته هستند اظهار داشت: این کمیته تحقق حقوق شهروندان کاشان در ابعاد مختلف را تحقیق و بررسی خواهد کرد.

وی افزود: از آنجا که منشور شهری دارالمؤمنین کاشان برای نخستین بار توسط شورای فرهنگ عمومی شهرستان در حال تصویب است، این منشور به عنوان سند بالادست در این کمیته مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به دارالمؤمنین بودن این شهرستان و اینکه شهروندان آن به عنوان شهروندان نمونه شهر اسلامی هستند اظهار داشت: حقوقی که مبنای آن حقوق شهروند اسلامی است باید مورد نظر قرار گیرد و دستگاه‌های اجرایی در احقاق این حقوق تلاش کنند.

این کمیته به صورت ماهانه در دانشگاه کاشان تشکیل خواهد شد.