بازدید جمعی از اساتید دانشگاه از شهرک علمی تحقیقاتی شیخ بهایی اصفهان

۱۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۹ کد : ۱۰۷۴۰ اخبار دانشگاه

جمعی از استادان دانشگاه کاشان در روز چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۱ در یک اردوی علمی و فرهنگی یک روزه از شهرک تحقیقاتی شیخ بهایی اصفهان بازدید کردند.

بازدید از آزمایشگاههای مختلف این شهرک و آشنایی با دستگاهها و تولیدات آنها ، دیدار چهره به چهره با مهندسان و کارکنان شرکت تولیدی بهیار صنعت و حسگران، حس تازه ای از اعتماد به نفس و امید به آینده را در دل بازدید کنندگان زنده کرد.

این شرکت های دانش بنیان توانسته بودند با همت و پشتکار و استفاده از دانش های بروز جهانی گامهای بلندی در جهت توسعه اقتصادی و خودکفایی کشور بردارند.

بازدید از پارک آکواریوم اصفهان که به حق از شاهکارهای زیبا و شگفت آور ایران است، از دیگر جاذبه های فرهنگی و گردشگری استان بود که مورد توجه و تماشای استادان قرار گرفت.

این اردو به همت و همکاری مرکز هم اندیشی  و پارک علم و فن آوری غیاث‌الدین جمشیدکاشانی و با حضور مسوول و معاون دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان برگزار شد.

کلید واژه ها: بازدید از شهرک علمی تحقیقاتی شهرک تحقیقاتی شیخ بهایی اصفهان پارک علم و فن آوری