با حضور معاون حقوقی رئیس جمهور نخستین شرکت دانشگاهی حقوقی کشور در دانشگاه کاشان افتتاح شد

۲۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۰۶۶۳ اخبار دانشگاه
با حضور معاون حقوقی رئیس جمهور  نخستین شرکت دانشگاهی حقوقی کشور در دانشگاه کاشان افتتاح شد

با حضور دکتر لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور شرکت دانشگاهی حقوقی در مرکز نوآوری و تجاری سازی دانشگاه کاشان افتتاح شد.

رئیس دانشگاه کاشان هدف از ایجاد این شرکت را ارتقاء دانش عملی دانشجویان در حوزه های حقوقی، فراهم کردن زمینه های اشتغال دانشجویان حقوق در حین تحصیل و بکارگیری تکنولوژی در علم حقوق در راستای ارائه خدمات حقوقی به تمام اقشار جامعه عنوان کرد.

دکتر عباس زراعت افزود: با ایجاد این مرکز زمینه سازی تعامل دانشگاه با صنعت از طریق ارائه خدمات حقوقی در حوزه های پژوهشی، آموزشی و مشاوره ای حقوقی و ارتقاء دانش حقوقی جامعه از طریق فناوری های نوین فراهم می شود.

وی تعامل با نهادهای عمومی، دولتی و مدنی از طریق انجام پژوهش های حقوقی در راستای پیشگیری از وقوع جرم و ارتقاء رفاه اجتماعی و نیز ارائه خدمات آموزشی و مشاوره ای و ارائه خدمات حقوقی مطمئن و ارزان قیمت به عموم به وسیله ای اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان حقوق دانشگاه کاشان را از دیگر  اهداف ایجاد این شرکت عنوان کرد.

انعکاس خبر:

وزارت علوم