گزارش دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه کاشان در خصوص افتخار آفرینی‌های دانشگاه در حوزه مدیریت سبز و نظام رتبه‌بندی بین‌الملی گرین متریک

۲۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۰ کد : ۱۰۶۵۹ اخبار دانشگاه

مدیر فنی و طرح های عمرانی و دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان از ابتدای طرح ارزیابی اقدامات اجرایی حوزه مدیریت سبز دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز آموزش عالی کشور تا به امروز با تشکیل شورای راهبری مدیریت سبز و برنامه‌ریزی هدفمند در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه در این حوزه با جدیت تمام در میدان عمل و سپس ارائه دستاوردهای فنی و عمرانی دانشگاه در نمایشگاه‌های مربوطه پرداخته است و تاکنون موفق به انجام اقدامات اجرایی متعددی در این حوزه گردیده است.

مهندس سید‌شهاب‌الدین بنی‌طبا خاطر نشان کرد: نظام رتبه‌بندی گرین‌متریک به ارزیابی مسائل زیست ‌محیطی و بررسی مصارف انرژی در ساختمان‌ها ، ساخت و بهسازی ساختمان‌های سبز و مواردی دیگر همچون محیط و زیرساخت، انرژی و تغییر اقلیم، مدیریت پسماند، آب و پساب، فضای سبز، حمل‌ و نقل سبز و آموزش و پژوهش سبز (ارتباط صنعت و دانشگاه در حوزه مدیریت سبز) می‌پردازد و بر این اساس اقدام به رتبه‌بندی موسسات آموزش عالی جهان می نماید.

وی اظهار کرد: دانشگاه کاشان پس حضور موثر و ارائه دستاوردهای اجرایی خود در سه دوره نمایشگاه های تخصصی مدیریت سبز در سازمان برنامه و بودجه کشور و کسب رتبه‌های برتر در زمینه‌های مختلف، به مدت سه سال است که با همکاری ارزشمند کارگروه علم‌سنجی و رتبه‌بندی دانشگاه کاشان (معاونت پژوهشی دانشگاه) اقدام به بارگزاری اطلاعات دستاوردهای فنی و اجرایی مرتبط با حوزه مدیریت سبز در نظام معتبر بین‌المللی دانشگاه سبز (گرین متریک)  می‌نماید و در هر سه سال حضور در این سامانه موفق به کسب رتبه 2 کشور و رتبه های 107 و 109 و 123 جهانی گردیده است.

مدیر فنی و طرح‌های عمرانی دانشگاه کاشان برخی از افتخارات دانشگاه کاشان در حوزه مدیریت سبز طی سال‌های اخیر را به شرح زیر  بیان کرد:

1-کسب رتبه غرفه برتر و تقدیر معاونت محترم اداری و مالی وزارت متبوع از دانشگاه کاشان در سال 1396

2-کسب رتبه 2 دانشگاه‌های کشور در 3 سال متوالی (2019-2018-2017 ) طبق اعلام سامانه بین المللی گرین‌متریک.

3-کسب رتبه‌های 107و 109 و 123 جهانی در 3 سال متوالی (2019-2018-2017 )، طبق اعلام سامانه بین‌المللی گرین متریک.

4-قرارگیری در ردیف 5 دانشگاه برتر کشور و تجلیل از دانشگاه کاشان از سوی وزارت متبوع. 1398

5-قرارگیری در جمع 10 دانشگاه برتر کشور و تجلیل از دانشگاه کاشان از سوی مقام عالی وزارت در همایش بین المللی دانشگاه اصفهان - 1398

6-انتخاب طرح مدیریت پساب دانشگاه کاشان در میان طرح‌‌های برگزیده دومین همایش تخصصی مدیریت سبز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری . 1398 - دانشگاه اصفهان.

7-برگزاری اولین کارگاه آموزشی مدیریت مصرف انرژی دانشگاه های کشور با همکاری موثر اداره کل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم در همایش ملی مدیریت سبز. دانشگاه خلیج فارس 1396

8-انتخاب طرح اجرایی مدیریت تصفیه پساب دانشگاه کاشان به عنوان طرح برتر انجمن آب و فاضلاب ایران 1396 دانشگاه تهران

9-ساخت اولین دستگاه تصفیه پساب و پسماند کارخانجات تولید عرقیات گیاهی کشور و استفاده در بخش صنعت ( ارتباط صنعت و دانشگاه – پژوهشکده اسانس)

10-حضور فعال و پرشور در تمامی نمایشگاه‌های برگزار شده از سوی وزارت در حوزه مدیریت سبز و تجلیل از عملکرد دانشگاه کاشان در هر دوره حضور در نمایشگاه‌ها.

11-قرارگیری در میان دانشگاه‌های برتر حاضر در نمایشگاه برپا شده مجلس شورای اسلامی (1395) و حضور پرشور و هدفمند که نهایتا منجر به تصویب ردیف ( مدیریت سبز)  دانشگاه‌ها از سوی نمایندگان محترم مجلس گردید.

12-ایجاد طرح صندوق سبز (صندوق حمایت از پایان نامه‌های مدیریت سبز با استفاده از حمایت‌های خیرین) و مورد تصویب قرار گرفتن طرح از سوی وزارت و ابلاغ به دانشگاه‌های سراسر کشور

کلید واژه ها: گرین متریک شورای راهبری مدیریت سبز مدیر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه سبز نظام رتبه‌بندی بین‌الملی گرین متریک