اطلاعیه دانشجویان شاهد و ایثارگر مقطع کارشناسی ورودی ۹۵

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۲ کد : ۱۰۵۷۴ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان  شاهد و ایثارگر

مطابق برنامه سالانه دانشگاه، برای تجلیل از دانشجویان نمونه آموزشی به‌مناسبت روز دانشجو در آذر ماه، امسال دانشجویان نمونه آموزشی در مقطع کارشناسی ورودی 1395  توسط همکاران محترم مدیریت تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان معرفی و تقدیر خواهند گردید.

انشاالله در نظر‌است که امسال شناسایی، تقدیر و معرفی الگوهای برتر و قابل افتخار دانشجویان شاهد و ایثارگر، به شکلی متفاوت و شایسته‌تر و نیز درخور این عزیزان صورت گیرد.

لطفاً موارد و مستندات مربوط به هرگونه ویژگی، توانمندی، عنوان یا رتبه‌ ارزشمند (در زمینه‌های اخلاقی - کارآفرینی - اشتغال - مهارت‌ یا اثر علمی، هنری، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ...) خود یا سایر دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر  ( در دوره کارشناسی 95) را حداکثر تا تاریخ 98/9/10 به گروه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، واقع در طبقه اول دانشکده معماری و هنر ارائه فرمائید.