۱۳۰ میلیارد ریال، اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه‌های عمرانی دانشگاه کاشان

۲۶ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۰۵۳ اخبار دانشگاه

معاون طرح و توسعه دانشگاه کاشان گفت: 130 میلیارد ریال برای تکمیل پروژه‌های عمرانی این دانشگاه اعتبار نیاز است.

دکتر عباس کتابی افزود: کتابخانه مرکزی، سالن آمفی‌تئاتر، پژوهشکده نانو، پژوهشکده انرژی، پژوهشکده فرش و خوابگاه دانشجویی از جمله این طرح‌هاست که با زیربنای بیش از 16هزار مترمربع ساخته می‌شود.

وی، ساختمان سازمان مرکزی دانشگاه را از دیگر طرح‌ها ذکر کرد و اظهار داشت: فاز نخست ساختمان سازمان مرکزی دانشگاه با زیربنای 5هزار مترمربع در چهار طبقه در تابستان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون طرح و توسعه دانشگاه کاشان به تکمیل فاز نخست یادمان شهدای این دانشگاه اشاره کرد و افزود: برای تکمیل فاز نخست این طرح یک میلیارد ریال هزینه شده است.

دکتر کتابی، آزمایشگاه مرکزی را از دیگر طرح‌های در حال احداث دانشگاه ذکر کرد و اظهار داشت: این ساختمان با کمک خیر ارجمند حاج احمد امامی کاشانی و اعتبارات دانشگاه کاشان با زیربنای 2500 مترمربع در سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.