مراسم بزرگداشت سالروز فتح خرمشهر از سوی دانشجویان دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۵ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۱:۵۲ کد : ۱۰۵۱ اخبار دانشگاه

همزمان با سالروز حماسه غرورآفرین آزادی خرمشهر دانشجویان کانون علمی ـ فرهنگی ایثار تحت نظر و حمایت مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان در همایشی یاد و خاطره دلاور مردی حماسه‌آفرینان هشت سال دفاع مقدس به ویژه فتح خرمشهر را گرامی داشتند.

در این مراسم سعید صادقی عکاس و فیلمبردار دفاع مقدس با بیان خاطراتی از دوران همدلی و ایثار به تبیین ویژگی‌های دفاع مقدس هشت ساله ایران و رشادت‌ها و جان‌نثاری‌ها و عمق اعتقاد و ایمان رزمندگان اسلام پرداخت.

نقش هنر به ویژه هنر عکاسی و فیلمبرداری در ثبت وقایع دوران دفاع مقدس نیز عنوان بخش دیگر سخنرانی ایشان بود.

وی که دارنده نشان شجاعت و نشان درجه یک هنری از شورای عالی انقلاب فرهنگی است علاوه بر سخنرانی به پرسش‌های دانشجویان نیز پاسخ گفت.

سخنرانی دکتر مهدی شبانی مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، تئاتر و موسیقی دفاع مقدس از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

همچنین در حاشیه این همایش نمایشگاه عکس دفاع مقدس شامل 32 اثر از سعید صادقی در معرض دید دانشجویان قرار گرفت.

شایان ذکر است سعید صادقی تاکنون بارها موفق به کسب رتبه‌های برتر در جشنواره‌های مختلف عکاسی به ویژه جشنواره فجر شده و مجموعه‌های دفاع عاشقانه و زندگی دوباره، انا فتحنا در سه جلد، بهار حلبچه در دو جلد، مجموعه‌ عکس‌های روایت فتح، شکوفه‌های شکسته و فرهنگ جبهه را به چاپ رساند و عکس‌هایی نیز از او در مجموعه هفت جلدس ستاد تبلیغات جنگ و مجموعه کتاب انتشارات جنگ و مطبوعات سپاه منتشر شده است.