پذیرش سه مقاله دانشجویی دانشگاه کاشان در سمینار بهداشت روان دانشجویی کشور

۰۴ خرداد ۱۳۸۹ | ۰۹:۴۹ کد : ۱۰۴۷ اخبار دانشگاه

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: سه مقاله پژوهشی این مرکز در پنجمین سمینار سراسری بهداشت روان دانشجویان ایران پذیرفته و به چاپ رسید.

سیدحسین حسینی افزود: این سمینار که در تاریخ 22 و 23 اردیبهشت‌ماه توسط دفتر مرکزی مشاوره در دانشگاه شاهد تهران برگزار شد از چهار مقاله ارسال شده در زمینه‌های بهداشت روان که توسط این مرکز ارائه شد پس از گزینش و داوری سه مقاله پذیرفته شده این مرکز به صورت پوستر ارائه شد.

وی، بررسی علل افت تحصیل دانشجویان مشروطی دانشگاه کاشان در سال تحصیلی 88-87، بررسی مقایسه‌ای خودکارآمدی و انگیزه تأیید در دانشجویان در معرض خطر سوء مصرف مواد مخدر و دانشجویان عادی دانشگاه کاشان در سال تحصیلی 87-86 و بررسی رابطه انگیزه پیشرفت و اضطراب امتحان و اثر آن در پیشرفت تحصیلی دانشجویان ورودی 1386 دانشگاه کاشان را مقالات پذیرفته شده در این سمینار ذکر کرد.

به گفته وی، این سمینار هر دو سال یکبار به منظور ارتقاء بهداشت روان کلی دانشجویان توسط دفتر مرکزی مشاوره برگزار می‌شود.