تقدیر از سالها حضور دکتر محمدرضا شمس در گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه کاشان

۲۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۷ کد : ۱۰۳۸۷ اخبار دانشگاه
این عضو هیات علمی دانشگاه کاشان چند سالی است رنج بیماری را تحمل می کند

رییس دانشگاه کاشان در این نشست از تلاش های بی وقفه و خستگی ناپذیر استاد شمس قدردانی کرد و افزود: فعالیت های علمی این استاد گرامی علیرغم بیماری که چند سالی است  با آن روبروست، ستودنی و مثال زدنی است.

دکتر عباس زراعت یکی از ویژگیهای این استاد گرامی را شاگردپروری و توجه ویژه به دانشجو عنوان کرد و گفت: استادان و دانشجویان دانشگاه باید از این افراد الگو بگیرند.

وی توجه به ارزش های انسانی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: باید قدر همدیگر را بدانیم و به ارزش های انسانی و به همدیگر توجه داشته باشیم و در رفتارمان به گونه ای عمل کنیم که همه ما را دوست داشته باشند.

وی فروتنی را از دیگر ویژگیهای بارز استاد شمس عنوان کرد و افزود: طبق روایات ، انسان های فروتن همیشه عزیز هستند و دکتر شمس استاد بزرگواری است که هم به لحاظ علمی و هم اخلاقی کم نظیر است و باید تلاش های وی را ارج نهیم.