پنجمین نشست تدوین تقویم فرهنگی دانشگاه کاشان و تقدیر از برگزیدگان تقویم فرهنگی

۱۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۷ کد : ۱۰۳۲۲ اخبار دانشگاه

پنجمین نشست تدوین تقویم فرهنگی با حضور فعالین فرهنگی از انجمن های علمی، کانون های فرهنگی و هنری و تشکل های دانشجوئی دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این نشست که با حضور ریاست دانشگاه و معاون و مدیر فرهنگی و فعالین فرهنگی دانشچوئی برگزار شد از منظم ترین کانون، تشکل و انجمن علمی در سال تحصیلی 97-98 و همچنین از انجمن علمی نانو، هیات دانشجوئی فاطمیون و کانون گفتمان برای کسب رتبه های برتر کشوری تقدیر شد.

در این نشست کانون شهدا (رتبه اول کانون های مذهبی و برنده تندیس فرصت)، هیات دانشجوئی فاطمیون (کانون تقدیرشده در بین کانون های مذهبی )،کانون تئاتر(رتبه اول کانون های فرهنگی و هنری و برنده تندیس فرصت)،کانون رسانه (کانون تقدیرشده در بین کانون های فرهنگی و هنری)، بسیج دانشجوئی (رتبه اول تشکل های دانشجوئی و برنده تندیس فرصت)، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل (تشکل تقدیر شده در بین تشکل های دانشجوئی )و انجمن علمی روانشناسی (رتبه اول انجمن های علمی و برنده تندیس فرصت)  را دریافت کردند.

همچنین انجمن علمی علوم کامپیوتر  و انجمن علمی مهندسی برق  نیز به عنوان انجمن های  علمی تقدیر شده در بین انجمن های علمی معرفی شدند.

دبیر کانون شهدا هم  جایزه خلاقیت بخاطر اجرای طرح رفیق شهیدم  و مزین کردن دانشکده‌ها با نام شهدا را دریافت کرد.

کلید واژه ها: تقویم فرهنگی تدوین تقویم فرهنگی بسیج کارکنان دانشگاه کاشان انجمن های علمی دانشجویی کانون های دانشجویی معاونت فرهنگی مدیر فرهنگی