چهارمین نشست علمی چارتاقی نیاسر از دریچه نجوم یکم تیرماه ۱۳۸۹ در رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۰۳ خرداد ۱۳۸۹ | ۲۰:۱۱ کد : ۱۰۳۱ اخبار دانشگاه

همزمان با اتقلاب تابستانی رصدخانه دانشگاه کاشان با همکاری معاونت پژوهشی، روابط عمومی، انجمن علمی فیزیک و انجمن آسمان تاریک دانشگاه کاشان برگزار می کند:

چهارمین نشست علمی چارتاقی نیاسر از دریچه نجوم

این نشست علمی در روز سه شنبه یکم تیر ماه 1389 پس از مشاهده طلوع خورشید از کنار چارتاقی نیاسر با حضور اندیشمندان و علاقمندان از ساعت 6:30 صبح در رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.

تا کنون دو نفر آمادگی خود را جهت ارائه سخنرانی در این نشست علمی اعلام نموده اند. لذا از صاحب نظران دعوت می‌شود تا با حضور خود و در صورت امکان ارائه سخنرانی به هرچه پربارتر نمودن این نشست ما را یاری نمایند.

مکان: کاشان - نیاسر - رصدخانه دانشگاه کاشان

زمان:ساعت 6:30 بامداد روز سه شنبه یکم تیرماه 1389 پس از مشاهده طلوع خورشید در چارتاقی

تلفن رصدخانه : 322335 - 0362

www.uko.ir