انجمن علمی مهندسی معماری ایرانی دانشگاه کاشان با مرکز معماری ایران تفاهم‌نامه‌ علمی و پژوهشی امضاء کردند

۰۸ خرداد ۱۳۸۹ | ۰۹:۲۹ کد : ۱۰۲۳ اخبار دانشگاه

دبیر انجمن علمی معماری ایرانی دانشگاه کاشان گفت: این انجمن با همکاری معاونت فرهنگی دانشکده معماری و هنر و مدیریت گروه معماری با مرکز معماری ایرانی تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرده است.

وی، برگزاری همایش‌ها و سمینارهای علمی مشترک، دوره‌های تخصصی و کلاس‌های آموزشی، تألیف و ترجمه کتاب و ... را از جمله مفاد این تفاهم‌نامه نام برد.

وی، افزود: وجود چنین تعاملاتی بین انجمن‌های علمی و مراکز پژوهشی داخل و خارج از کشور به شدت احساس می‌شود و این ارتباط‌ها می‌تواند سهم به سزایی در جهت‌دهی فعالیت انجمن‌های علمی به سمت تولید علم و ارتباط با جامعه علمی و صنعتی خارج از دانشگاه داشته باشد.

خانم مهندس پزشک منش عضو هیئت مدیره مرکز معماری ایرانی هم هدف از امضاء این تفاهم نامه را بالا بردن سطح علمی و فراهم نمودن امکانات آموزشی استاندارد و به خصوص فرصت‌های برابر آموزشی در راستای تحقق آرمان عدالت اجتماعی در سیستم آموزش معماری و شهرسازی عنوان کرد.