پانزدهمین المپیاد دانشجویی دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۴:۱۱ کد : ۱۰۱۹ اخبار دانشگاه

پانزدهمین المپیاد دانشجویی دانشگاه کاشان در روزهای پنجشنبه و جمعه 9 و 10 اردیبهشت‌ماه در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر امور استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان گفت: در این آزمون 48نفر از دانشجویان ممتاز سال آخر دورة کارشناسی دانشگاه از 10 رشته و گرایش آموزشی شرکت کردند.

دکتر حسین نعیمی، فیزیک، ریاضی، شیمی، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، کامپیوتر، حقوق، زبان و ادبیات فارسی و الهیات را رشته‌های این آزمون ذکر کرد.

وی با اشاره به اینکه این مرحله از آزمون دوره نیمه نهایی المپیاد است افزود: پذیرفته‌شدگان نیمه نهایی در تیرماه سال جاری در مرحله نیمه نهایی المپیاد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود شرکت می‌کنند.

مدیر امور استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان اظهار داشت: رتبة اول تا پانزدهم پذیرفته‌شدگان نهایی المپیاد در بین شرکت‌کنندگان کل کشور می‌توانند از تسهیلات عضویت در بنیاد ملی نخبگان و پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد استفاده کنند.