بازدید میدانی رئیس دانشگاه کاشان به همراه جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه از ایستگاه جمع آوری و محل پردازش و دفن زباله شهری منطقه کاشان و آران وبیدگل

۰۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۰۱۴۹ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان به همراه جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه از محل دفن و ایستگاه جمع آوری و پردازش زباله شهری منطقه کاشان و آران وبیدگل بازدید کردند.

دکتر زراعت ضمن تاکید بر ضرورت حفظ اراضی ملی در دفن صحیح و بهداشتی زباله و حفاظت از زمین کویرات مجاور محل دفن، آمادگی دانشگاه و پارک علم و فناری کاشان مبنی بر هرگونه همکاری در زمینه تقویت فرهنگ تفکیک از مبدا زباله در جامعه، راهکارهای پربازده بازیافت زباله و روشهای استحصال مواد و انرژی از زباله را اعلام نمودند.

در ادامه این بازدید همچنین دکتر منعم زاده معاون پژوهشی دانشگاه کاشان در خصوص بحث تصفیه شیرابه اعلام کرد: در حال حاضر امکان ساخت دستگاه تصفیه شیرابه زباله مبتنی بر نانوفناوری در مقیاس توسط متخصصین دانشگاه کاشان وجود دارد که می تواند گام بزرگی در کاهش انتشار انواع آلاینده ها و آلودگی زمین و محیط پیرامون سایت دفن زباله گردد.
گفتنی است در حال حاضر روزانه حدود ۱۵۰ تن زباله شهری به محل ایستگاه جمع آوری و پردازش زباله کاشان و آران و بیدگل منتقل می گردد که امید می‌رود با اعمال مناسب تفکیک زباله از مبدا و روزآمد کردن روشهای بازیافت زباله، از میزان تولید و دفن زباله در منطقه به مقدار قابل توجهی کاسته شود.