رقابت داوطلبان کنکور سراسری سال ۹۸ در دانشگاه کاشان

۱۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۱ کد : ۱۰۰۶۳ اخبار دانشگاه

رقابت داوطلبان کنکور سراسری سال 98 در گروه علوم آزمایشی علوم انسانی و ریاضی فیزیک صبح امروز (پنجشنبه 13 تیرماه) همزمان با سراسر کشور در حوزه برگزاری این آزمون در دانشگاه کاشان برگزار شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه کاشان به شرکت یک هزار و 344 داوطلب ( 785 زن و 559مرد) در گروه علوم انسانی اشاره کرد و افزود: در گروه علوم ریاضی و فنی نیز 775 (210 داوطلب زن و 565 مرد) با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی به برگزاری آزمون گروه هنر در عصر پنجشنبه 13 تیرماه اشاره کرد و افزود: در این آزمون نیز 825 داوطلب ثبت نام کرده اند که 525 زن و 300 نفر از این داوطلبان، مرد هستند.
نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه کاشان گفت: در گروه آزمایشی علوم تجربی هم که صبح روز جمعه چهاردهم تیر ماه برگزار می شود، دو هزار و  11داوطلب ثبت نام کرده اند که یک هزار و 250 نفر زن و 761 نفر مرد هستند.
 دکتر شیخ زاده خاطر نشان کرد: آزمون گروه زبان های خارجی  نیز با رقابت 788 داوطلب( 501 زن و 287 مرد) در عصر روز جمعه برگزار می شود.
وی خاطر نشان کرد: در مجموع پنج هزار و 743 داوطلب (سه هزار و 271 خانم و دو هزار و 472 نفر آقا ) در آزمون سراسری سال 98 در این دانشگاه ثبت نام کرده اند که در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، هنر، علوم تجربی و زبان های خارجی با یکدیگر به رقابت می پردازند.
 دکتر شیخ زاده افزود: بیش از 200 نفر عوامل اجرایی، آزمون سراسری سال 98 در دانشگاه کاشان را بر عهده دارند.

کلید واژه ها: سازمان سنجش آزمون سراسری کنکور سراسری