برگزاری مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه کاشان

۰۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۵:۲۵ کد : ۱۰۰۲ اخبار دانشگاه

سی و چهارمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور روز چهارشنبه اول اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه کاشان آغاز به کار کرد.

دبیر اجرایی برگزاری این دوره از مسابقات گفت: این مسابقات با حضور 250 دانشجو از 39 دانشگاه کشور به صورت تیمی برگزار می‌شود.

دکتر حسن دقیق افزود: در این دوره از مسابقات هر تیم متشکل از 5 نفر از دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی ریاضی حضور دارند.

وی اظهار داشت: کمیته‌های علمی، تصحیح و اجرایی به همراه سرپرست، برگزاری این آزمون را برعهده دارند.

مدیر گروه ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه این مسابقات تا چهارم اردیبهشت در این دانشگاه ادامه دارد افزود: آزمون این دوره از مسابقات در روزهای اول و دوم اردیبهشت و نتایج مسابقات با همکاری کمیته تصحیح در روز جمعه سوم اردیبهشت اعلام و روز چهارم اردیبهشت در جلسة اختتامیه نفرات دانشگاه‌های برتر معرفی می‌شوند.

دکتر دقیق خاطرنشان کرد: به پنج نفر اول مدال طلا، 10 نفر بعدی مدال نقره و 10 نفر سوم مدال برنز اهداء می‌شود.

دبیر برگزاری این مسابقات گفت: برترین دانشگاه‌های این مسابقات به مسابقات جهانی بین دانشگاهی جهان اعزام می‌شوند.