آگهی پذیرش دانشجوی ممتاز کارشناسی در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان بدون آزمون ورودی برای سال تحصیلی ۹۰-۸۹

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۰۰۰ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

دانشگاه بر اساس دستورالعمل اجرایی پذیرش دانشجوی ممتاز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان دانشجویان ممتاز کارشناسی دانشگاه کاشان برطبق مندرجات این آگهی پس از انجام مراحل پذیرش و بررسی مدارک لازم برای سال تحصیلی 90-89 تعدادی دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش می نماید.

* دانشجوی ممتاز به دانشجویی اطلاق می شود که براساس معدل کل جزو ده درصد برتر در بین دانشجویان هم‌رشته و هم ورودی خود باشد و حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شود.

* ظرفیت پذیرش دانشجوی بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد حداکثر 10 درصد تعداد ثبت نام شدگان در هر یک از رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد می باشد.

شرایط عمومی:

الف: دارا بودن صلاحیت عمومی جهت ادامه تحصیل

ب: دارا بودن شرایط دانشجوی ممتاز

ج: متقاضی جزو ورودی سال 85 این دانشگاه باشد و حداکثر تا تاریخ 31/6/89 دانش آموخته گردد.

مدارک لازم:

تقاضانامه تکمیل شده  (دریافت فرم تقاضانامه)

تأیید گروه آموزشی مبنی بر فارغ التحصیل تا تاریخ 31/6/89

توجه:

پذیرش دانشجو صرفاً برای رشته گرایشهای دایر در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه کاشان خواهد بود.

فقط دانشجویانی اجازه ورود به مراحل مختلف پذیرش خواهند داشت که فرم تقاضانامه را تکمیل نموده باشند.

مهلت تحویل فرم تکمیل شده به آموزش دانشکده ها تا 31/3/89 خواهد بود.

مسئولین محترم آموزش دانشکده ها پس از تاریخ مقرر تقاضانامه ها را به دفتر استعدادهای درخشان ارسال نمایند.

مراحل بعدی پذیرش متعاقباً اعلام خواهد شد.

دفتر استعدادهای درخشان