دکتر زراعت: انجمنهای علمی پیشتاز نوآوری و خلاقیت هستند
رئیس دانشگاه کاشان گفت: انجمنهای علمی پیشتاز نوآوری و خلاقیت هستند.
دکتر عباس زراعت در اولین جلسه کمیته نظارت بر انجمن های علمی دانشگاه اظهار داشت: فعالیت های دانشجویان در انجمنهای علمی زمینه رشد و توسعه دانشگاه را در تمامی عرصه ها فراهم می سازد.
وی بهره گیری از پتانسیل دانشجویان را مورد تاکید قرار داد و افزود: به منظور ترویج فرهنگ و اخلاق علمی در دانشگاه، تقویت روحیه و بنیه علمی دانشجویان مستعد و توانمند و فراهم آوردن زمینه های مناسب برای فعالیت های علمی لازم است.
وی دانشجویان را مغز متفکر و آینده سازان جامعه و کشور دانست و خاطر نشان کرد: فعالیت در انجمنهای علمی نحوه تعامل با محیط را به دانشجو میآموزد و دانشجویان باید اجتماعی شدن و جامعه محوری و ارتباط درست با دیگران را در کنار علوم، در محیط دانشگاه فرا گیرند.
دکتر زراعت از معاونت فرهنگی دانشگاه خواست با توجه به برنامه راهبردی دانشگاه از پتانسیل و خلاقیت های دانشجویان در تمامی زمینه های علمی، فرهنگی، اجتماعی، پژوهشی هنری و خیریه بیشتر استفاده کنند و انجمن های دانشجویی را بیشتر مورد حمایت قرار دهند.
وی تشکیل کمیته هدایت و نظارت بر انجمن های علمی را برای ارتقاء هرچه کیفی انجمن های دانشجویی خواستار شد و افزود: بکارگیری استاد مشاور در انجمن ها و ساماندهی اردوهای علمی باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دانشگاه کاشان فعالیت های علمی کاربردی و بین رشته ای را لازمه موفقیت انجمن ها دانست و اظهار داشت: انجمن ها باید فعالیت های خود را بین رشته ای و در راستای رفع نیازهای جامعه و متناسب با بازار کار ارائه دهند.
دکتر زراعت ارتباط انجمن های علمی با مرکز نوآوری و تجاری سازی دانشگاه را خواستار شد و افزود: انجمن های علمی می توانند ارتباط خود را با معاونت علمی ریاست جمهوری و کمیته نخبگان سعیدی ارتقاء بخشند.
وی برگزاری جشنواره های حرکت را گامی مؤثر برای ترویج فعالیت های جمعی و ایجاد زمینه نشاط و شادابی در بین دانشجویان بیان کرد و گفت: هشت هزار دانشجو این دانشگاه هرکدام متخصص و دارای ایده هستند و انجمنهای علمی محلی برای رشد و تعالی آنهاست.
در این نشست معاون فرهنگی دانشگاه نیز گزارشی از فعالیت های انجمن های علمی دانشگاه و چگونگی برگزاری جشنواره حرکت را ارائه کرد.
دکتر حسین ستار اظهار داشت: جشنواره حرکت رویدادی برای رقابت و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویی است.
وی با بیان اینکه راهبرد اصلی معاونت فرهنگی ، افزایش استانداردهای کیفی در برنامهریزی و برگزاری جشنواره ها با تاکید برمحوریت دانشجویان است افزود: در جشنواره حرکت آثار و دستاوردهای علمی دانشجویان که مستقل از برنامه آموزشی دانشگاه انجام شده و به ثمر رسیده است، پذیرش میشود و آثار برگزیده از میان آنها انتخاب و در آئین پایانی تقدیر می شوند .
دکتر ستار هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیتهای علمی و حمایت و تشویق آنها، شناسایی انجمن ها، گروهها و دانشجویان دارای دستاوردهای علمی ممتاز و تقدیر از آنها، انعکاس و انتقال تجربه فعالیتهای علمی موفق و الگو بین دانشجویان ذکر کرد و اظهار داشت: با برگزاری این جشنواره دانشجویان به فعالیت متناسب با اولویتها و نیازهای کشور تشویق می شوند.
نظر شما :