دانشگاه کاشان رتبه نخست بهره وری پژوهشی را در بین دانشگاه های جامع کشور کسب کرد

۰۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۵ کد : ۸۰۱۴ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان از کسب رتبه نخست  بهره وری پژوهشی این دانشگاه  در بین دانشگاه های جامع  کشور خبر داد.

دکتر مجید منعم زاده افزود: بر اساس اعلام مرکز اطلاعات علمی SID ، میزان بهره وری پژوهشی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور با توجه به بودجه دریافتی در سال 95 در گروههای دانشگاههای جامع ، صنعتی و علوم پزشکی و پژوهشگاهها مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی خاطر نشان کرد: براساس این گزارش با توجه به مدارک علمی در پایگاه استنادی اسکوپوس و بودجه دریافتی در هر یک از دانشگاه ها و پژوهشگاه ها ، مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته است که دانشگاه کاشان در گروه دانشگاههای جامع ، بهره‌ورترین دانشگاه جامع محسوب شد.

وی خاطر نشان کرد: در این رتبه بندی دانشگاه های تربیت مدرس، تحصیلات تکمیلی زنجان، تبریز، فردوسی مشهد ،تهران،شیراز، اصفهان، بوعلی سینا و دانشگاه شیهد بهشتی به ترتیب در ردیف های بعدی قرار گرفته اند.