طرح "خدا قوت" در دانشگاه کاشان اجرا شد

۳۰ دی ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۹ کد : ۷۹۹۱ اخبار دانشگاه

رئیس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از اجرای طرح "خدا قوت" به دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

سید حسین حسینی با اشاره به اینکه این طرح در فصل امتحانات از روز دوشنبه 25 دی ماه جاری توسط مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه شروع شد افزود: طرح خدا قوت به دانشجویان با هدف افزایش اعتماد به نفس و مقابله با استرس و اضطراب در فصل امتحانات دانشجویان اجرا شد.

وی اظهار داشت: در این طرح، کارشناسان مرکز مشاوره به همراه همیار مشاوران به محل های تجمع دانشجویان رفته و ضمن عرض خدا قوت به دانشجویان و گفتگوی کوتاه در خصوص موفقیت در امتحانات و کاهش اضطراب امتحان رهنمودهایی ارائه داده و به آنها بسته آموزشی و  مغزهای سالم تحویل می دادند.

حسینی با بیان اینکه طرح خداقوت به دانشجویان در موسم امتحانات یک طرح مختصر ساختاریافته برای بهبود کارآمدی تحصیلی است خاطر نشان کرد: مدیریت زمان یک مهارت ضروری برای دانشجویان است که کمک موثری در کاهش استرس زمان برگزاری امتحانات دارد.