پژوهشگر صنعت داروسازی: تحصیل در دانشگاه باید پژوهش محور باشد
پزشک و محقق صنعت داروسازی شاغل در کشور انگلستان در جلسه شورای اسانس دانشگاه کاشان، تحقیق و پژوهش را لازمه توسعه در تمامی زمینه ها دانست و گفت: همکاری و خلق ایده در توسعه علمی و پیشرفت کشور بسیار تاثیر گذار است.
دکتر ابراهیم نادرعلی به پتانسیل های عظیم ایران در زمینه های مختلف اشاره کرد و اظهار داشت: باید سعی شود از این پتانسیل ها وظرفیت ها به درستی استفاده شود تا از علم برای تولید محصول و خلق ثروت بهره برداری گردد.
وی تاسیس شرکت های دانش بنیان در دانشگاه ها و ارتباط صنعت با دانشگاه را لازم دانست و افزود: شرکت های دانش بنیان زمینه ساز توسعه علمی و اقتصادی کشور هستند.
این محقق ایرانی الاصل رمز توسعه صنایع را ارتباط و تعامل با دانشگاه ها ذکر کرد و افزود: هیچ محصولی با کیفیت تولید نمی شود مگر اینکه با تحقیقات علمی.همراه باشد وی با بیان اینکه هدف از تاسیس دانشگاه ها پیشرفت جامعه و توسعه علم و صنعت است خاطر نشان کرد: باید دانشگاه محلی برای ایده پروری، خلاقیت و تحقیق دانشجویان و پیشرفت آینده باشد تا دانشجو به محل تحصیل خود افتخار کند.
دکتر نادرعلی با اشاره به اینکه دانشگاه های غربی به صورت مستقل اداره می شوند و وابسته به ارگانی نمی باشند تاکید کرد: دانشگاه باید زمینه ارتباط و ورود صنایع به دانشگاه را فراهم سازد و استادان دانشگاه نیز باید سعی نمایند تا دانشجویان را خلاق تربیت کنند تا جامعه از ایده و توان علمیشان در زمینه های مختلف استفاده کند.
مدیر شرکت دارویی فایزر انگلیس، از گیاهان دارویی به عنوان دیگر پتانسیل کشور ایران یاد کرد و اظهار داشت: محصولی که در این صنعت تولید می شود لازم است بر اساس استانداردهای بین المللی از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا بتوان به بازار جهانی عرضه کرد.
این نشست با هدف مشارکت شرکت دارویی فایزر با پژوهشکده اسانس برپا گردید و زمینه های همکاری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.یکی از زمینه های همکاری تولید داروهای گیاهی در پژوهشکده اسانس و صادرات آن به کشورهای اروپایی می باشد.
همچنین مقرر گردید زمینه تولید دارو با برند مشترک دانشگاه کاشان و شرکت فایزر برای مصرف داخلی مورد بررسی قرار گیرد.
متعاقب جلسه مزبور جلسه دیگری در محل مزرعه حسین آباد تشکیل گردید تا در زمینه همکاری دانشگاه و شرکت مزبور و بخش خصوصی برای کشت گیاهان دارویی تبادل نطر صورت گیرد.
شایان ذکر است وزارت جهاد کشاورزی مبلغ چهل و پنج میلیارد تومان برای این موضوع اختصاص داده است تا تحول بزرگی در این صنعت صورت گیرد.
در این نشست کارشناسان و اعضای شورای اسانس دانشگاه نیز نقطه نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص رونق صنعت اسانس و گیاهان دارویی بیان کردند.
نظر شما :