پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت سالروز ورود آزادگان

۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۴ کد : ۸۷۰۲ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

26 مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی یکی از شکوهمندترین نمادهای مقاومت و پیروزی در تاریخ انقلاب اسلامی را به همه ملت بزرگ ایران، به ویژه یادگاران دوران حماسه و ایثار و به خصوص آزادگان سرافراز تبریک عرض می نمایم.

در زمانه اکنون که به علت تنگناهای اقتصادی و معیشتی روزهای سختی بر ملت بزرگ ما می گذرد، مرور خاطرات و رشادتهایی که در طول سالیان دفاع مقدس، رزمندگان ما از خود بروز دادند و به ویژه صبر و استقامتی که آزادگان عزیز در شرایط سخت اسارت سپری کردند، بعنوان الگویی مطمئن برای عبور از این شرایط دشوار بسیار درس آموز و راهگشا می باشد.

آزادگان آزادمردان معتقدی هستند که جانانه و جاودانه از حریم ایمان و کشور خود دفاع کردند و ما تا همیشه باید قدردان و شکرگزار این پایمردی و ایثار باشیم.

با تبریک مجدد، برای همه ملت ایران به ویژه آزادگان سربلند و به طور خاص برای همکاران عزیز آزاده دانشگاه کاشان آرزوی سرافرازی و سعاتمندی دارم.

دکتر عباس زراعت

رئیس دانشگاه کاشان