10 برابر کردن تولید محتوای داخلی از برنامه های سازمان فناوری اطلاعات ایران است

۰۸ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۶ کد : ۴۵۳۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۰۸۸
عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: امسال در راستای دستورات مقام معظم رهبری که سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل نامگذاری شده است ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تشکیل شد و سازمان فناوری اطلاعات ایران در این راستا 10 برابر کردن تولید محتوای داخلی با رویکرد افزایش کسب و کار توسط بخش خصوصی را تعریف و برنامه ریزی کرده است.

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: امسال در راستای دستورات مقام معظم رهبری که سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل نامگذاری شده است ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تشکیل شد و سازمان فناوری اطلاعات ایران  در این راستا 10 برابر کردن تولید محتوای داخلی  با رویکرد افزایش کسب و کار توسط بخش خصوصی را  تعریف و برنامه ریزی کرده است.

مهندس خسرو سلجوقی در حاشیه برگزاری نخستین هم اندیشی بین المللی کلان داده ها در پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان اشتغال زایی را از مهمترین فواید اجرای این پروژه دانست و اظهار داشت: هر برنامه کاربردی تولید محتوا در فضای مجازی که نوشته شود پیش بینی می شود زمینه اشتغال دو نفر فراهم شود.

وی به نوشتن حدود 50 هزار برنامه کاربردی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: این پروژه در سال گذشته زمینه اشتغال یکصد هزار نفر را  درکشور فراهم کرد که باید برای رفع نیاز کشور این برنامه ها ارتقاء یابد.

وی با اشاره به اینکه  یکی از ویژگی های اپ ها(برنامه های کاربردی) که در سیاست اقتصاد مقاومتی دیده شده این است که درون زا و برون گرا باشد تصریح کرد:  این برنامه های کاربردی می تواند علاوه  بر تولید  داخلی ، در صادرات و بازارخارجی نیز  توزیع و کاربرد داشته باشدو از جمله ویژگی های این بخش این است که نیاز به سرمایه گذاری هنگفتی ندارد و با وسایلی همچون تبلت، رایانه و با خط اینترنت می توان به  تولید محتوا پرداخت.

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران  خاطر نشان کرد: 70 درصد درامد هر اپی که نوشته می شود عاید نویسنده می شود و این طرح فرصتی مناسب برای کسب و کار جوانان است.

وی سرمایه انسانی، فناوری ارتباطات و اطلاعات و شکل گیری فرایند نوآوری را سه عامل دانایی در کشور بیان کرد و افزود:  ایجاد مراکز رشد ، پارک های علم و فناوری و توسعه فناوری های نوین ساختار لازم برای تربیت نیروی انسانی کارآفرین است.

وی خاطر نشان کرد: در زمینه کسب و کار از بین 180 کشور ، ایران رتبه 143 را دارد  که  این رتبه خوبی نیست.

مهندس سلجوقی حاکم بودن الگوهای سنتی را از جمله مشکلات دانست و افزود: با توجه به عصر فناوری وارتباطات، شناخت چالش ها یکی از بحث های اصلی است.

 

نظر شما :