دکتر ستاری: از راه اندازی برج فناوری در شهر کاشان حمایت می کنیم

۲۰ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۴ کد : ۳۸۲۴ اخبار دانشگاه
نایب‌رییس هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی، با اعلام آمادگی حمایت معاونت علمی و فناوری از طرح‌های فناورانه استان ها مانند برج فناوری و مراکز نوآوری در دانشگاه‌ها، بر ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد و گفت: لازمه حمایت از شرکت‌ها، طی شدن فرآیند دانش‌بنیان شدن است و از این راه می‌توانند در مسیر حمایت‌ها و معافیت‌های مالیاتی قرار بگیرند. در این همین راستا، از راه اندازی برج فناوری در شهر کاشان حمایت خواهیم کرد.

دکتر سورنا ستاری در جمع اعضای هیات رئیسه معاونین و اعضای شورای دانشگاه کاشان اظهار داشت: جهانی شدن فرش کاشان، صنعت گردشگری، صنعت گیاهان دارویی نیازمند دانش و فناوری است و معاونت علمی و فناوری به‌طور کامل آمادگی دارد از طریق ستادهای توسعه فناوری خود این روند را مورد حمایت قرار دهد.

ستاری در پایان با تاکید بر این‌که دانشگاه باید به حل مشکلات کشور بپردازد، افزود: دانشگاه‌ها محل شکل‌گیری نطفه های شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان هستند و آمادگی داریم پنج درصد از درآمد شرکت‌هایی که اساتید تاسیس می‌کنند را در اختیار دانشگاه‌ها قرار بگیرد، چراکه باید رقم قابل توجهی از درآمد دانشگاه‌ها از محل شرکت‌های دانش‌بنیان تامین شود.

ستاری جوانان زیر سی سال را اساس اقتصاد دانش بنیان دانست و افزود: اقتصاد زمانی محقق می‌شود که دانشجویان ما در شرکت‌های خودشان مشغول به‌کار شوند. در دانشگاه به دانشجویان نمی آموزیم روی پای خود بایستند، بلکه آن‌ها را به کارمند دولت شدن ترغیب می‌کنیم چرا که در اقتصاد نفتی، کارمند دولت شدن را فقط به عنوان اشتغال ترویج کرده ایم.

رییس هیات امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، با اشاره به ضرورت حمایت از اساتید و فارغ‌التحصیلان دانشگاه گفت: اساتید توانمندی‌های مختلفی دارند. بعضی از آن‌ها که در پژوهش‌های مرز دانشی توانمندی دارند از طریق گرنت‌های پژوهشی صندوق حمایت از پژوهشگران و ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری حمایت می شوند و در این راستا معاونت علمی تنها سازمانی است که سال گذشته بیشترین حمایت مالی را از حوزه مرز دانش انجام داده است. بنابراین تحقق موفقیت در بخش پژوهش، نیازمند شناخت و تفکیک پروژه‌های مرز دانشی از تجاری سازی است.