تشکیل دبیرخانه دائمی پژوهش و فناوری کاشان بزرگ با برگزاری اولین نشست تخصصی در دانشگاه کاشان
معاون فنی و امور عمرانی فرمانداری ویژه شهرستان کاشان گفت: دبیرخانه دائمی کارگروه پژوهش و فناوری به منظور سرعت بخشیدن توسعه و پیشرفت همه جانبه کاشان بزرگ و تحقق تدبیر و عقلانیت در تصمیم گیری های کلان منطقه تشکیل می گردد.
مهندس محسن فخری افزود: در ساختار دبیرخانه این کارگروه، کمیسیونهای تخصصی مرکب از اعضای هیئت علمی دانشگاهها، صاحب نظران علمی و تجربی و مدیران اجرایی شهرستان پیش بینی شده است.وی تصریح کرد: رسالت این کمیسیون های تخصصی که با دستور مستقیم فرماندار به عنوان بالاترین نهاد مدیریتی شهرستان تشکیل شده است، بررسی چالش ها، فرصت ها و راهکارهای توسعه همه جانبه منطقه به صورت تخصصی می باشد.
وی با تشریح ساختار دبیرخانه و کمیسیون های تخصصی یادآور شد: کمیسیون های تخصصی گردشگری، آب، آموزش و توسعه مدیریت ، برنامه ریزی دانش محور، امور اجتماعی، فرهنگی و امور اقتصادی از مهم ترین زیربخش های این دبیرخانه می باشد.
فخری افزود: موضوعاتی همچون بازنگری سند چشم انداز در افق 1404، تدوین شاخص های توسعه در برنامه ششم ، تهیه برش شهرستانی آمایش سرزمین در حوزه گردشگری ، تدوین چشم انداز توسعه و عمران مشهد اردهال از دیگر مواردی است که قابل طرح و بررسی در کمیسیونهای تخصصی این دبیرخانه می باشد.
وی با انتقاد از انفعال مجامع دانشگاهی نسبت به مدیریت اجرایی شهرستان و منطقه در سنوات قبل اذعان داشت: دانشگاهها علاوه بر آنکه می توانند در تعامل با صاحبان تجارب و مدیران اجرایی نقشه راه توسعه را تدوین کنند ، می توانند پایش مستمر توسعه را بدون هرگونه سیاست زدگی و یک جانبه نگری و بر اساس شاخص های علمی انجام داده و نتایج را در راستای بهبود مسیر و اصلاح فرآیند توسعه در اختیار مدیران ارشد شهرستان برای نظارت و هدایت قرار دهند.
معاون فرماندار مشکلات عقب ماندگی در توسعه را سیاست زدگی و نگاههای موقت دانست و یادآور شد: پرهیز از سیاست زدگی و دوری از نگاههای موقت به زیربنای توسعه، راه را برای اتخاذ تدبیر مبتنی بر عقلانیت هموار می نماید.
وی برگزاری سلسله نشست هایی در این خصوص را یکی از وظایف دبیرخانه دائمی فناوری و پژوهش کاشان بزرگ ذکر کرد و اذعان داشت: این مجموعه نشست ها به منظور بررسی تخصصی و هم اندیشی در خصوص چالش ها، فرصت ها و راهکارهای توسعه پایدار و همه جانبه کاشان بزرگ برگزار می گردد.
فخری افزود: پرسش ها و ابهام های زیادی در خصوص سرمایه گذاری در کاشان مطرح است که می تواند به عنوان نمونه از صاحبان اندیشه و تجربه جویا شد چرا سرمایه گذاری در کاشان به نسبت کم است و گره کار کجاست؟
وی با اشاره به مقوله گردشگری به عنوان یکی از مهمترین مصادیق عملی اقتصاد و فرهنگ ، محوریت گردشگری را به عنوان اولویت توسعه ای شهرستان نام برد و تأکید کرد: توجه به ابعاد اقتصادی گردشگری در منطقه بزرگ کاشان به معنی آن نیست که از صنایع غافل شویم بلکه می توان از ظرفیت ها و پتانسیل های نهان حوزه صنایع برای شکوفایی فرصت های گردشگری بهره برداری نموده و سرمایه گذاری را در این خصوص هدایت نماییم.
نظر شما :