برگزاری آزمون چهارمین مسابقه ملی فناوری نانو در دانشگاه کاشان
چهارمین مسابقه ملی فناوری نانو 19 اردیبهشت ماه سال جاری همزمان با 23 استان کشور برای نخستین بار در دانشگاه کاشان برگزار می شود.
رئیس پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان افزود: نظر به فعایت های آموزشی و تحقیقاتی اساتید دانشگاه کاشان در زمینه نانوفناوری، این دانشگاه برای اولین بار میزبان این مسابقه می باشد و پژوهشکده علوم و فناوری نانو بخاطر داشتن امکانات مطابق با استاندارهای ستاد توسعه فناوری نانو به عنوان یکی از این مراکز انتخاب شده است.
دکتر مسعود صلواتی نیاسری اظهار داشت: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در راستای اهداف ترویجی و آموزشی تدوین شده در سند راهبرد 10 ساله فناوری نانو، و در پی برگزاری موفقیت آمیز اولین و دومین و سومین مسابقه ملی فناوری نانو، اقدام به برگزاری چهارمین مسابقه ملی فناوری نانو نموده است.
وی خاطر نشان کرد: مسابقات دانشجویی فناوری نانو هر ساله با گستره ملی، توسط کارگروه ترویج و آموزش عمومی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با حضور هزاران نفر از علاقمندان به فناوری نانو برگزار میگردد.
وی هدف از برگزاری این مسابقه را که بزرگترین رقابت علمی دانشجویی کشور در زمینه فناوری نانو است، ایجاد فضای رقابتی سالم به منظور افزایش آشنایی دانشجویان با فناوری نانو، گسترش آموزش فناوری نانو در دانشگاهها و دیگر مراکز علمی – آموزشی کشور و جهتدهی فعالیتهای آموزشی و حمایتهای تشویقی صورت گرفته از سوی ستاد توسعه فناوری نانو ذکر کرد.
وی اظهار داشت: این آزمون بستری مناسب برای رقابت سازنده نهادهای ترویجی فناوری نانو، شرکت های آموزشی، مدرسان و متخصصان فناوری نانو برای کیفیت بخشی به فرآیند آموزش فناوری نانو و گسترش بیشتر این فناوری نوین است.
رئیس پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان با بیان اینکه، کلیه افراد علاقمند به فناوری نانو در تمامی رشتههای دانشگاهی مرتبط، دانشجویان، فارغ التحصیلان، اساتید، کارمندان، دانش آموزان و معلمان امکان حضور در این مسابقه را دارند افزود: علاقمندان به فناوری نانو میتوانند با شرکت در این آزمون، میزان آشنایی خود با فناوری نانو را مورد ارزیابی قرار دهند و برای ارتقاء سطح آگاهی خود برنامه ریزی و تلاش نمایند.
وی، با اشاره به اینکه، این مسابقه در یک مرحله و بصورت تئوری برگزار خواهد شد و کلیه سوالات آزمون به صورت چند گزینه ای طراحی می شود افزود: ارزیابی نهایی آزمون بر اساس مقطع تحصیلی و در دو گروه صورت خواهد گرفت: 1- گروه تحصیلات تکمیلی و 2- مقطع کارشناسی و پایین تر. همچنین در این آزمون تعدادی سوال تشریحی علاوه بر سوالات چهار گزینه ای ارائه خواهد شد تا داوطلبان دریافت گواهی توانمندی تدریس فناوری نانو به آن پاسخ دهند.
دکتر صلواتی خاطر نشان کرد: اعطای گواهی توانمندی تدریس منوط به کسب حد نصاب علمی در آزمون چهار گزینه ای است.
نظر شما :