طراحی و ساخت مشعل تابشی گلابگیری

۱۳ شهریور ۱۳۹۲ | ۲۰:۰۸ کد : ۲۶۷۱ اخبار دانشگاه
یک دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک تبدیل انرژی دانشگاه کاشان، موفق به طراحی و ساخت "مشعل تابشی گلابگیری" شد.

احمد مقدسی دستجردی، با اشاره به اهمیت صنعت گلابگیری سنتی منطقه کاشان و فعال بودن بیش از دو هزار دیگ گلابگیری در این منطقه که با کمترین راندمان احتراقی مورد بهره برداری قرار می گیرند افزود: با توجه به نتایج گزارش شده از تحقیق در زمینه های مشابه، مشعل تابشی بعنوان جایگزین مناسب برای سیستم احتراقی گلابگیری انتخاب شد.

وی اظهار داشت: با توجه به ساختار خاص گلابگیری سنتی بر اساس تکنولوژیهای جدید احتراق، نمونه ای از مشعل تابشی قابل کاربرد در این مورد طراحی و ساخته شد.

وی خاطر نشان کرد: مشعل بهینه سازی شده  تابشی به لحاظ ایجاد و سطح، کاهش مصرف بیش از 40 درصدی را نسبت به مشعل شعله آزاد گلابگیری نشان می دهد.

مقدسی دستجردی، مدت زمان طراحی و ساخت این دستگاه را 9 ماه ذکر کرد افزود: این دستگاه نمونه داخلی و خارجی ندارد و در دست اقدام برای ثبت اختراع است.

وی یادآورشد: دکتر سید عبدالمهدی هاشمی و دکتر مجید سبزپوشانی استاد راهنمای این طرح می باشند.