گشایش رستورانهای مکمل دانشگاه کاشان
رستورانهای مکمل دانشگاه کاشان با حضور دکتر حسین امامعلیپور مدیر کل طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گشایش یافت.
دکتر امامعلی پور در حاشیه گشایش این سلف، از امکانات و شرایط رستورانهای مکمل دانشگاه کاشان ابراز رضایت کرد و گفت: ایجاد سلفهای مکمل دانشگاه کاشان در کنار رستورانهای دولتی حایز اهمیت است و این امکان مزایای زیادی برای دانشجویان دارد.
وی تنوع و کیفیت غذایی را از جمله خصوصیات سلف های مکمل عنوان کرد و افزود: در رستورانهای دولتی یک یا دو نوع غذا وجود دارد اما در رستورانهای مکمل این میزان به ۲۰ نوع غذا در یک وعده میرسد.
وی به تفاوت قیمتها در رستورانهای مکمل اشاره کرد و اظهار داشت: این تفاوت قیمتها نشاندهنده کیفیت بهتر مواد غذایی و امکانات بالاتر در رستورانهای مکمل است.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه مرحله آزمایشی راهاندازی ۵۰ رستوران مکمل در ۱۷ دانشگاه منطقه شروع شده است، خاطر نشان کرد: هدف این است که در مرحله دوم، تعداد دانشگاههای تحت پوشش به حدود ۷۰ دانشگاه برسد، بهخصوص دانشگاههایی که جمعیت بالای ۲۰۰۰ نفردارند و در آینده، ممکن است دانشگاههای زیر ۲۰۰۰ نفر نیز در این طرح قرار گیرند.
دکتر امامعلی پور با بیان اینکه از بهمن ماه سال گذشته وضعیت رستورانها در دانشگاههای منتخب بررسی شدها ست و خوشبختانه دانشگاهها تمام تلاش خود را برای اجرای اهداف وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان به کار گرفتهاند، افزود: تأکید بر نظارت بر کیفیت، بهداشت و قیمت خدمات از اهداف ایجاد رستورانهای مکمل است تا از استانداردهای لازم برخوردار باشند و فعالیتهای بخش خصوصی در این حوزه به صورت کنترلشده و منظم انجام شود.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان در ادامه، به طرح آزمایشی الگوی نوین تغذیهای اشاره کرد و افزود: هدف اصلی این طرح مدیریت هزینه و شفافسازی هزینهکردها در بخش تغذیه است.
سمیرا سادات ناصری منش رئیس اداره نظارت بر تغذیه دانشگاه کاشان نیز گفت: اجرای طرح سلف مکمل دانشگاه کاشان از تاریخ ۱۵ مرداد ماه، به پیمانکار واگذار شد که برای اجرا و تکمیل این سلف دو و نیم میلیارد تومان پیش بینی شده است که فاز نخست این سلف در دو طبقه شامل بخشهای خواهران و برادران بازگشایی و مورد بهره برداری قرار گرفت و مرحله دوم آن هم در تابستان سال آینده اجرا می شود.
وی با بیان اینکه در این مرحله، طبقه پایین با سلیقه دختران و طبقه بالا با سلیقه پسران طراحی و اجرا شده است، خاطر نشان کرد: وی افزود: در این سلف برای دانشجویان در روز، ۱۴ نوع غذای مختلف برای شام ارائه میشود، و در ناهار، ۲۵ گزینه برای انتخاب وجود دارد که این برنامهها نشاندهنده تنوع و امکانات غذایی مجموعه است.
ناصری منش با بیان اینکه پروژه مکمل دوم یک سال است به پیمانکار واگذار شده است خاطر نشان کرد: در آینده قرار است ساخت و سازهای مربوط به آن انجام شود.
نظر شما :