تجلیل از جانبازان و ایثارگران دانشگاه کاشان
به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه، از کارکنان جانباز و فرزندان شهدای دانشگاه کاشان تجلیل شد.
حجت الاسلام صنعتی از رزمندگان دوران دفاع مقدس در این نشست یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشت و افزود: تفکر بسیجی و ایثار و فداکاری های جانبازان رمز پیروزی انقلاب اسلامی بود.
وی به نقش حضرت امام خمینی ره در پیروزی و تدوام انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: تفکر بسیجی امام خمینی (ره) و قدرت آن در ایجاد تغییرات مثبت در جامعه بسیار مؤثر بوده است و پیروزی معجزه آسای انقلاب اسلامی بدون رهبری پیامبرگونه امام خمینی، در شروع و استمرار انقلاب، امکان پذیر نبود.
وی به دستاوردهای انقلاب اسلامی و صدور آن به دیگر کشورها اشاره کرد و افزود: جوانان باید از این دستاوردها برای پیشرفت و آبادانی و توسعه کشور بهره و نهایت استفاده را ببرند و با روحیه و تفکر بسیجی بتوانند بسیاری از مشکلات را حل کنند.
سرپرست دانشگاه کاشان هم ایثارگری و بسیجی بودن کارکنان را مایه افتخار و مباهات دانشگاه دانست و افزود: جانبازان بهعنوان افرادی که یک مسیر ارزشمند را طی کردهاند، همواره برای دیگران الگو و نمونه هستند و نسلهای آینده نیز باید با تاسی از ایشان و بهرهمندی از روحیه مجاهدت و ایثارگری برای دفاع کشور و مقابله با مشکلات اقتصادی آمادگی داشته باشند.
دکتر بهزاد سلطانی با اشاره به مشکلات اقتصادی و ضرورت همدلی بین بازنشستگان و کارکنان دانشگاه افزود: برای بهبود وضعیت، بایستی جلسات دورهای با بازنشستهها برگزار شود تا ارتباط بهتری با آنها برقرار شود.
در پایان این مراسم از جانبازان و فرزندان شهدای دانشگاه تقدیر شد.
نظر شما :