کارکنان انتظامات دانشگاه کاشان برنامه پیاده روی "میثاق با شهدای گمنام" برگزارکردند

۲۶ فروردین ۱۳۹۲ | ۱۴:۴۷ کد : ۲۴۴۰ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته سلامت و در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) امور فرهنگی انتظامات دانشگاه کاشان برنامه پیاده روی فرهنگی، ورزشی با عنوان "میثاق با شهدای گمنام" برگزار نمود.

مدیر حراست دانشگاه کاشان گفت: بیش از 25 نفر از پرسنل انتظامات دانشگاه، مسیر ازشهدای گمنام این دانشگاه تا شهدای گمنام راوند را پیاده روی و با شهدا تجدید میثاق کردند.

محمدرضا منزوی اظهار داشت: این برنامه فرهنگی ورزشی با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه و عرض ارادت به این شهدا و سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و با دعا برای ظهور آقا امام زمان (عج) شروع و ضمن پیمودن مسیر تا شهدای گمنام راوند وحضور در مکان مذکور، با شهدای گمنام میثاقی دوباره بسته و در سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی ازخداوند متعال آرزوی موفقیت برای تمامی هموطنان مسئلت نمودند.

مدیر حراست دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این مراسم را، تجدید میثاق و پیمان با شهدا برای دفاع از نظام و ارزشها، تامین سلامت جسم و روان با توجه به موقعیت شغلی و آمادگی و ایجاد فضای دوستانه و صمیمی و نشاط و روحیه و انگیزه بیشتر در جهت ارایه خدمات بهتر ذکر کرد.