برگزاری مرحله ارزیابی تخصصی ۸۰۰ دانشجوی دکتری نیمه متمرکز ۱۴۰۳ در دانشگاه کاشان

۱۲ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۷ کد : ۲۴۱۳۲ اخبار دانشگاه

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: مرحله ارزیابی  تخصصی دکتری نیمه متمرکز 1403 با حضور  بیش از 800  داوطلب در دانشگاه کاشان انجام شد.
دکتر جواد سلیمی سرتختی با بیان اینکه فرآیند تعیین ظرفیت و پذیرش دانشجویان دوره دکترا از آذر ماه هر سال شروع  می شود  و بعد از برگزاری آزمون اسامی دعوت شدگان به مصاحبه به دانشگاه اعلام می شود، خاطر نشان کرد: امسال مرحله ارزیابی  مصاحبه دکترا از 22 خرداد ماه 1403 شروع و تا 10 تیرماه ادامه داشت .
وی با اشاره به اینکه مصاحبه 88 داوطلب متقاضی استعداد درخشان دوره دکترا در این دانشگاه همزمان با سایر داوطلبین انجام می شود، افزود: مرحله ارزیابی تخصصی دکتری نیمه متمرکز 1403، در 37 کد رشته  با حضور اعضای هیئت علمی این دانشگاه دربرنامه زمانبندی مشخص شده انجام شد.
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد:  فرایند مربوط به بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی و درج نمرات داوطلبان در پرتال سازمان سنجش، تا اواخر تیرماه ادامه خواهد یافت و نتایج نهایی  نیمه اول شهریورماه از طریق پرتال سازمان سنجش اعلام خواهد شد.
دکتر سلیمی  ظرفیت پذیرش دوره دکترا برای دانشگاه کاشان را  200 دانشجو ذکر کرد و افزود: پس از اعلام نتایج، ثبت نام دانشجویان دکترا انجام خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه کاشان دکترا دوره دکترا انجام کاشان مرحله مرحله ارزیابی