سالن پذیرش مجموعه آبی آینه دانشگاه کاشان افتتاح شد

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۹:۴۶ کد : ۲۴۱۰۶ اخبار دانشگاه

سالن پذیرش مجموعه آبی دانشگاه کاشان روز دوشنبه 4 تیرماه با حضور رئیس دانشگاه افتتاح  و مورد بهره برداری قرار گرفت.
 مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان با بیان اینکه سالن ورودی مجموعه آبی با هدف رضایت مشتریان و تسهیل ورود و خروج مراجعین به مجموعه ایجاد شده است، افزود: ورودی قبلی سازه ای موقت بود که با تغییر کاربری سالن پذیرش و انتظار مجموعه آبی در فضایی مناسب ایجاد شده است..
محمد رمضانی علوی با بیان اینکه جهت رفاه حال مراجعین، مجموعه بوفه هم در این سالن تعبیه شده است، اظهار داشت: راه اندازی سالن مجموعه آبی با هزینه ای بالغ بر 5 میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار گرفت.
گفتنی است مجموعه آبی با برگزاری کلاس های گروه تربیت بدنی و فوق برنامه مدیریت در طول سال به دانشگاهیان اعم از کارکنان و اساتید و ارگانهای متقاضی در سطح شهرستان در قالب سانس های تفریحی و کلاس های آموزش شنا ارائه خدمت می نماید.

کلید واژه ها: مجموعه مجموعه آبی سالن آبی دانشگاه ایجاد اظهار