شهردار کاشان: حمایت بخش خصوصی برای حفظ و صیانت بافت تاریخی لازم است

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۷ کد : ۲۴۰۰ اخبار دانشگاه
شهردار کاشان به وجود بیش از 700 خانه تاریخی ارزشمند در کاشان اشاره کرد و افزود:همه آحاد جامعه از شهروندان عادی گرفته است تا شهرداری، میراث فرهنگی، فرمانداری و سرمایه گذاران بخش خصوصی در حفظ و صیانت از میراث فرهنگی سهیم هستند.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

سید محمد ناظم رضوی در همایش بافت های فرسوده و تاریخی شهری با بیان اینکه احیا و نوسازی بافت های فرسوده یک ضرورت اجتناب ناپذیر است اظهار داشت: بافت ها دارای ارزش ها و قابلیت های بسیاری هستند که در صورت شناخت توانمندی های موجود فرصت های تاریخی با اهمیتی برای زنده سازی آنها وجود دارد.

وی به اقدمات شهرداری در جهت احیای مجدد بافت ها اشاره کرد و افزود: خرید و مرمت بناهای بارزش ، مرمت و بهسازی معابر،گذرگاه ها و محوطه های داخلی بافت، ایجاد سراهای محله،تشکیل کمیته فنی بافت، تشکیل منطقه فرهنگی تاریخی و ایجاد فعالیت های فرهنگی ،هنری و مذهبی با حمایت بخش خصوصی از جمله اقدامات برای حفظ و احیاءبافت های فسوده و قدیمی بوده است.

رئیس همایش ملی بافت های فرسوده و تاریخی شهری خروجی این همایش ها در شکل گیری دبیرخانه آن در قالب کارگاه های فعال در دانشگاه، شهرداری، میراث فرهنگی موثر دانست و اظهارداشت: اقدامات بخش خصوصی دراحیای بافت های تاریخی کاشان حایز اهمیت است.

وی بودجه و اعتبارات دولتی را برای احیای و حفظ بافت تاریخی اندک دانست و  تصریح کرد:اگر بخواهیم منتظر بودجه باشیم بافت های تاریخی مضمحل خواهد شد، لذا شهرداری کاشان در بدنه سازی ها، حفاری ها و بهره برداری ها از

بخش خصوصی حمایت کرده است و از پیشنهادات احیاگران در این زمینه استقبال می کند.

وی با تاکید برسنگینی تکلیف شهرداری ها در عرصه بافت تاریخی فرسوده وغیر تاریخی فرسوده و پایین بودن تراکم در هکتار کاشان از نظرمسکن و شهرسازی  افزود: اگر  بررسی ها ، مشوق ها و سیاست گزاری های لازم در بایدها و نبایدهای این فضاها اعمال نشود شاهد مشکلات و معضلاتی نظیر تنگی معابر، بی رغبتی بدنه اجتماع به سکونت در این فضاها، سکونت گاه های غیر رسمی (اقامت اتباع بیگانه) ، و غیره خواهیم بود.