انتشار شماره ۲۹ مجله علمی حدیث پژوهی

۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۱ کد : ۲۲۳۵۹ اخبار دانشگاه

بیست و نهمین شماره دو فصلنامه علمی - پژوهشی حدیث پژوهی مربوط به بهار و تابستان 1402  به صورت الکترونیکی و چاپی منتشر شد.
مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان گفت: در این شماره از نشریه 12 مقاله علمی از محققان و پژوهشگران به چاپ رسیده است.
دکتر احمدی زاده افزود: میزان تأثیرپذیری شیخ کلینی از حسین بن سعید اهوازی در کتاب کافی، بررسی سندی و دلالی روایتِ «خَیْرٌ لِلنِّسَاءِ أَنْ لَایَرَیْنَ الرِّجَالَ وَ لَایَرَاهُنَّ الرِّجَالُ"، "جایگاه سند در اعتبارسنجی شیخ صدوق"، "تاریخ‌گذاری حدیث، روش‌ها و راهکارها"،" روش فهم و تبیین روایات در دو شرح عقل‌گرا و نقل‌گرای ملاصدرا و مجلسی بر کافی"، "بازیابی آسیب‌های فهم حدیث از دیدگاه شیخ انصاری"،" بازشناسی مفهوم ضعف راوی در منابع پنج‌گانۀ رجالی شیعه"،"روش بازشناسی مذهب راویان مطالعۀ موردی مذهب قاضی ابوبکر جعابی"،"جایگاه مباحث حدیثی در نظریات علوم قرآنی از دیدگاه آیت‌الله معرفت(ره)" از جمله موضوعات ارائه شده در این شماره از مجله است.

وی بازشناسی مفهوم «أنا قَتیلُ العَبرَة» از رهگذر خوانش انتقادی رویکردهای تبیینی اندیشمندان و واکاوی پیوند «اشک‌ریزی ـ خردورزی»، " کاوش سندی و محتوایی ثواب ناهمگون احادیث زیارت خانۀ خدا"، "محوریت بوم مدینه در حدیث و پیدایی گفتمان فرابومی حدیث در میان محدثین اهل‌سنت در دو سدۀ نخست هجری"را از دیگر موضوعات ارائه شده در این شماره از مجله عنوان کرد و افزود: حدیث پژوهی در پایگاه‌های  magiran,  noormags,  SID,  ISC،  google scholar نمایه می شود.
این مجله در سال 1400 در سامانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه الف را کسب کرد.
این مجله به آدرس http://s-hadith.kashanu.ac.ir/index.php?&slct_pg_id=38&sid=1&slc_lang=fa قابل دسترس همگان است.

دکتر محسن قاسم پور مدیر مسئول و دکتر سید رضا مؤدب سردبیری این نشریه علمی پژوهشی را بر عهده دارند.

کلید واژه ها: حدیث شماره مجله علمی روش بازشناسی