مجوز قطعی پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان تصویب شد
دکتر عباس کتابی اظهار داشت: این پژوهشکده با سه گروه پژوهشی بهینهسازی مصرف انرژی و انرژیهای تجدیدپذیر، انرژی و محیط زیست و انتقال انرژی به فعالیت ادامه خواهد داد.
وی، با اشاره به شروع فعالیت این مرکز از سال 1388در این دانشگاه افزود: با توجه به پتانسیلهای بالقوه این دانشگاه و منطقه و اهمیت انرژی در زمینههای متعدد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، با ایجاد این پژوهشکده در این دانشگاه موافقت شده است.
وی، برخوردار بودن منطقه کاشان با 300 ساعت آفتابی در هر ماه را مهمترین منبع برای بهرهگیری از انرژی خورشیدی دانست و گفت: با ایجاد این پژوهشکده و استفاده از کارشناسان متخصص و کارآزموده و تربیت نیروی انسانی ماهر و با تولیدات علمی جدید میتوان تا حد زیادی در مصرف انرژی صرفهجویی کرد.
رییس دانشگاه کاشان، از پذیرش دانشجو کارشناسی ارشد در این دانشگاه خبر داد و خاطر نشان کرد: از سال آینده در رشته مدیریت انرژی در این پژوهشکده دانشجو پذیرفته میشوند.
دکتر کتابی، راهاندازی نخستین نیروگاه یک مگاواتی تولید همزمان برق حرارت و برودت با حمایت سازمان بهینهسازی مصرف سوخت در این دانشگاه و راهاندازی نیروگاه 20 کیلو واتی فتوولتائیک را از دیگر پتانسیلهای مثبت این دانشگاه برای ایجاد پژوهشکده انرژی برشمرد و افزود: طراحی و ساخت توربین گازی 200 کیلوواتی با سیستم تولید همزمان برق و حرارت نیز به عنوان طرح کلان ملی مصوب شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری از بین 30 طرح ملی در دانشگاه کاشان اجرا میشود.
به گفته وی با کسب موافقت قطعی پژوهشکده انرژی، این پژوهشکده نیز که از مصوبات سفر رییس جمهور به این شهرستان است به مساحت چهار هزار مترمربع در این دانشگاه ساخته میشود.
رییس دانشگاه کاشان، اعتبار اجرای این طرح را 40 میلیارد ریال ذکر کرد و یادآورشد: این طرح که مطالعه آن انجام و آماده اجرای مناقصه است در آینده نزدیک کار ساخت آن انجام میشود.
نظر شما :