دهمین صعود دانشجویی سوادکوه گرامیداشت شهیدان آرمان علی وردی و روح الله عجمیان

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۵ کد : ۲۱۹۵۴ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از دهمین صعود دانشجویان دختر و پسر به هفت آبشار سواد کوه مازندران خبر داد.

رمضانی علوی افزود: این برنامه در دو بخش پسران  با حضور 30 دانشجو در تاریخ 21 و 22 اردیبهشت و دختران با حضور 45 دانشجو در مورخ 3 و 4 خرداد ماه  به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای امنیت آرمان علی وردی و روح الله عجمیان برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این برنامه را، افزایش روحیه شادابی و نشاط، تقویت اراده و اعتماد به نفس و افزایش روحیه غلبه بر سختی ها ذکر و خاطر نشان کرد: معرفی الگوها و اسطوره های حافظان امنیت از دیگر اهداف برنامه ها صعود دانشجویان در سال های اخیر بوده است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود:  برنامه صعودهای دانشجویی هر ساله دو بار در سال و در ماه های اردیبهشت و آذر  برگزار می گردد.

رمضانی علوی خاطر نشان کرد: امسال این مدیریت سعی دارد برنامه کمپینگ ورزشی در طبیعت را در دو سطح دانشگاه و منطقه 6 ورزش کشور برای اولین بار در بین دانشگاه های وزرات عتف برگزار نماید.

کلید واژه ها: کوهنوردی دانشگاه کاشان تربیت بدنی ورزش