پیام تبریک رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۰ کد : ۲۳۷۲۴ اخبار دانشگاه

«ارزش کارگر، ارزش حیات جامعه است؛ ارزش زندگی مردم است.» مقام معظم رهبری
یازدهم اردیبهشت ماه روز جهانی کار و کارگر فرصتی است برای پاسداشت تلاش‌ها و زحمات مردان و زنانی که بازوان حرکت هر جامعه‌ای به سوی پیشرفت، توسعه، بالندگی هستند. آنانی که  با دستان پرتوان خود به زندگی معنا و حرکت می بخشند. روشن است که همه پیشرفت‌های حاصل در مسیر زندگی، نشات گرفته از رشد و پویایی فکر و گسترش اندیشه‌ورزی است و پیشرفت دو چندان از آن جامعه ای خواهد بود که از فرصت اندیشه و بازوی هنرمند کارگران خود در کنار دیگر اقشار جامعه بهره  گیرد.
اینجانب بر خود لازم می دانم ضمن  تقدیر از خدمات صادقانه و ارزشمند همکاران زحمتکش  و شریفمان در بخش‌های تاسیسات، خدمات و فضای سبز دانشگاه، روز جهانی کار و کارگر را به تمامی این عزیزان تبریک عرض کنم و از درگاه خداوند یاری‌گر توانا برای ایشان و خانواده ارجمندشان سلامتی و شادکامی آرزومندم.

دکتر عباس کتابی

رئیس دانشگاه کاشان