در مسیر عشق

پیام ریاست دانشگاه کاشان به مناسبت اربعین
۲۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۸ کد : ۲۰۵۸۷ اخبار تصویری

بسمه تعالی

اربعین حسینی رمز پویایی همیشگی نهضت حسینی(ع) و اعلام پایبندی به مکتب سرخ عاشوراست. در آینه‌ی تاریخ، حوادثی دیده می‌شود که همانند موج دامنه گرفته، گسترده می‌شود و کران تا کران را در‌می‌نوردد. حوادثی همچون عاشورای حسینی که هر ساله با رسیدن اربعین حسینی، حرمتی بالاتر یافته و میلیون‌ها عاشق و دلداده را با پای پیاده از سراسر جهان دور خود جمع می‌کند. و اربعین آینه تمام‌نمای محبت حسینی است که در جوش و خروش زائران اباعبدالله‌الحسین(ع) بار دیگر پیام مهم عاشور را در عالم تداعی کرده و به گوش مستکبران و دشمنان اسلام می‌رساند.
اینجانب فرارسیدن اربعین حسینی را به همه‌ی دلدادگان و شیفتگان مکتب حسینی(ع)، به ویژه خانواده دانشگاه کاشان و همه اساتید، دانشجویان و پرسنل محترمی که در اجتماع عظیم اربعین حسینی(ع) شرکت کرده‌اند، تسلیت عرض می‌کنم. امید بیش از پیش، رهرو آن امام بزرگوار در تمامی عرصه‌های زندگی باشیم.

دکتر عباس کتابی، ریاست دانشگاه کاشان

کلید واژه ها: پیاده روی اربعین حسینی اربعین