افتتاح ایستگاه مطالعه در دانشکده ادبیات و زبان­‌های خارجی دانشگاه کاشان

۲۹ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۹ کد : ۱۰۵۵۱ اخبار دانشگاه
ایستگاه مطالعه در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه کاشان به همت انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی این دانشگاه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی، انجمن علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی طرح ایستگاه مطالعه را در دانشکده ادبیات و زبان‌‌های خارجی افتتاح نمود.

این طرح که با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و ایجاد فضایی فرهنگی برای مطالعه دانشجویان با حمایت­‌های دلسوزانه رییس  دانشکده، دکتر شجری و مدیر  گروه زبان و ادبیات انگلیسی، دکتر حبیب زاده اجرایی شد، از بهمن ماه سال 1397 به همت اعضای انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی طرح­‌ریزی و در تاریخ 27 آبان 1398 به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی افتتاح شد.

ایستگاه مطالعه هم ­اکنون در دانشکده ادبیات و زبان‎های خارجی مقابل دفتر انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی قرار دارد و قابل بهره­ برداری دانشجویان تمامی رشته‌هاست.

کلید واژه ها: مطالعه کتاب کتابخانه هفته کتاب دانشگاه کاشان