درخشش دانشجویان تکواندو دانشگاه کاشان در مسابقات منطقه ۶ کشور

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۳ کد : ۲۰۰۸۲ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب سه سهمیه تیم تکواندو دختران و سه سهمیه تیم تکواندو پسران جهت حضور در مسابقات المپیاد دانشجویان سراسر کشور به عنوان بزرگترین رویداد ورزشی دانشجویان کشور خبر داد.

رمضانی علوی خاطر نشان کرد: در این دوره از مسابقات خانم ها مهدیه سلطانی، هانیه پرتو و هلیا زارعی مدال نقره  کسب نموده و  جواز حضور در المپیاد دانشجویی کشور که در تیرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد، نائل گردیدند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان همچنین از کسب سه سهمیه تیم تکواندو پسران جهت حضور در مسابقات المپیاد دانشجویان سراسر کشور به عنوان بزرگترین رویداد ورزشی دانشجویان کشور خبر داد.

رمضانی علوی افزود: در این دوره از مسابقات آقایان ابوالفضل قاسمی، محمد متین حسن پور و محمد جواد نوری مدال نقره  کسب کردند و  جواز حضور در المپیاد دانشجویی کشور که در تیرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد، نائل گردیدند.

وی خاطر نشان کرد: آقایان امیر سجاد قیومی و عارف قاسمی نیز موفق به کسب مدال برنز شدند.

مدیر تربیت بدنی  ابراز امیدواری کرد: این دانشجویان بتوانند در المپیاد سراسری بر روی سکو قرار بگیرند.

کلید واژه ها: تکواندو دانشگاه کاشان تربیت بدنی مسابقات تکواندوی منطقه 6 دانشگاههای کشور