۴هزار دانشجوی دانشگاه کاشان شب‌های قدر را احیا گرفتند

۲۶ مهر ۱۳۸۵ | ۱۷:۳۱ کد : ۱۶۴ اخبار دانشگاه
۴هزار دانشجوی دانشگاه کاشان همراه و هم‌صدا با مسلمانان خداجوی جهان در آیین معنوی شب‌های قدر تا سحرگاه در مسجد دانشگاه به راز و نیاز با خدای بزرگ پرداختند. استقبال دانشجویان جوان و پاک دل از احیای شب‌های قدر به گونه‌ای بود که نه تنها مسجد بزرگ دانشگاه (با ظرفیت یک‌هزار نمازگزار) لبریز از دانشجویان بود بلکه جمع قابل توجهی از دانشجویان در فضای بیرونی مسجد استقرار یافته بودند. در آیین امسال که از سوی ستاد برگزاری مراسم لیالی قدر برگزار شد و رئیس، معاون دانشجویی، جمعی از مسئولان، استادان و کارکنان دانشگاه نیز در آن شرکت کرده بودند، حجج اسلام سیدمهدی قانع و دُرّانی از مدرسین حوزه و دکتر عبدالله موحدی محب مدیر گروه معارف اسلامی پیرامون اهمیت بهره‌گیری از فیوضات شب‌های پرمنزلت قدر، تأثیر و فلسفه دعا و توسل به ذات ربوبی و چگونگی قدر دانستن شب‌های قدر به سخنرانی پرداختند. قرائت قرآن، زیارت مخصوص امام حسین(ع)، دعای جوشن کبیر، اقامه نماز قضاء و برسر گرفتن قرآن کریم بخش‌های دیگر این همایش معنوی بودند. ۴هزار دانشجوی دانشگاه کاشان همراه و هم‌صدا با مسلمانان خداجوی جهان در آیین معنوی شب‌های قدر تا سحرگاه در مسجد دانشگاه به راز و نیاز با خدای بزرگ پرداختند. استقبال دانشجویان جوان و پاک دل از احیای شب‌های قدر به گونه‌ای بود که نه تنها مسجد بزرگ دانشگاه (با ظرفیت یک‌هزار نمازگزار) لبریز از دانشجویان بود بلکه جمع قابل توجهی از دانشجویان در فضای بیرونی مسجد استقرار یافته بودند. در آیین امسال که از سوی ستاد برگزاری مراسم لیالی قدر برگزار شد و رئیس، معاون دانشجویی، جمعی از مسئولان، استادان و کارکنان دانشگاه نیز در آن شرکت کرده بودند، حجج اسلام سیدمهدی قانع و دُرّانی از مدرسین حوزه و دکتر عبدالله موحدی محب مدیر گروه معارف اسلامی پیرامون اهمیت بهره‌گیری از فیوضات شب‌های پرمنزلت قدر، تأثیر و فلسفه دعا و توسل به ذات ربوبی و چگونگی قدر دانستن شب‌های قدر به سخنرانی پرداختند. قرائت قرآن، زیارت مخصوص امام حسین(ع)، دعای جوشن کبیر، اقامه نماز قضاء و برسر گرفتن قرآن کریم بخش‌های دیگر این همایش معنوی بودند.

4هزار دانشجوی دانشگاه کاشان همراه و هم‌صدا با مسلمانان خداجوی جهان در آیین معنوی شب‌های قدر تا سحرگاه در مسجد دانشگاه به راز و نیاز با خدای بزرگ پرداختند. استقبال دانشجویان جوان و پاک دل از احیای شب‌های قدر به گونه‌ای بود که نه تنها مسجد بزرگ دانشگاه (با ظرفیت یک‌هزار نمازگزار) لبریز از دانشجویان بود بلکه جمع قابل توجهی از دانشجویان در فضای بیرونی مسجد استقرار یافته بودند. در آیین امسال که از سوی ستاد برگزاری مراسم لیالی قدر برگزار شد و رئیس، معاون دانشجویی، جمعی از مسئولان، استادان و کارکنان دانشگاه نیز در آن شرکت کرده بودند، حجج اسلام سیدمهدی قانع و دُرّانی از مدرسین حوزه و دکتر عبدالله موحدی محب مدیر گروه معارف اسلامی پیرامون اهمیت بهره‌گیری از فیوضات شب‌های پرمنزلت قدر، تأثیر و فلسفه دعا و توسل به ذات ربوبی و چگونگی قدر دانستن شب‌های قدر به سخنرانی پرداختند. قرائت قرآن، زیارت مخصوص امام حسین(ع)، دعای جوشن کبیر، اقامه نماز قضاء و برسر گرفتن قرآن کریم بخش‌های دیگر این همایش معنوی بودند.