<FONT size=2>استقبال 85 درصدی دانشجویان دانشگاه کاشان از رستوران تاک</FONT>

۲۴ مهر ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۵۲۴ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۲۳۷۱
<P class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'">معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: 85 درصد از دانشجویان این دانشگاه از رستوران طرح تاک این دانشگاه استفاده می‌کنند.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN></P> <P class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'">دکترمهدی شبانی، با اشاره به اینکه، تنوع، ارتقاء، کیفیت تغذیه دانشجویان از جمله اهداف طرح تاک است افزود: با اجرای این طرح که از سال گذشته در این دانشگاه اجرا شده، سهولت در انتخاب غذای مناسب و ایجاد <SPAN style="mso-spacerun: yes"> </SPAN>رفاه بیشتر در تغذیه دانشجویی فراهم می‌شود.<o:p></o:p></SPAN></P> <P class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'">وی، عدم پرداخت وجه نقد برای غذا، عدم نیاز به رزرو غذا را از جمله مزایای این طرح برشمرد و اظهار داشت: با اجرای این طرح، علاوه بر باز بودن رستوران‌های طرح در روزهای تعطیل حضور همراه و میهمان نیز در رستوران امکان دارد.<o:p></o:p></SPAN></P> <P class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'">به گفته وی، در این طرح، هزینه هر وعده غذا به میزان 70 درصد از محل سهم دانشگاه و 30 درصد نیز توسط دانشجو تامین خواهد شد.<o:p></o:p></SPAN></P> <P class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'">دکتر شبانی، با تاکید بر اینکه هزینه غذا از دانشجو، نقدی دریافت نمی‌شود افزود: سهم قابل پرداخت توسط دانشجو در طول زمان استفاده و به حساب وی منظور و پس از فراغت از تحصیل و اشتغال در قالب وام تغذیه به صورت اقساط تسویه می‌گردد.<o:p></o:p></SPAN></P> <P class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'">معاون دانشجویی دانشگاه کاشان یادآورشد: تنها 15 درصد از دانشجویان این دانشگاه از سلف عادی استفاده می‌کنند.</SPAN></P> <P class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN: 0cm 0cm 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; TEXT-ALIGN: justify"><SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'"></SPAN><SPAN dir=ltr style="FONT-SIZE: 10pt; LINE-HEIGHT: 150%; FONT-FAMILY: 'Tahoma','sans-serif'"><o:p></o:p></SPAN> </P>

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: 85 درصد از دانشجویان این دانشگاه از رستوران طرح تاک این دانشگاه استفاده می‌کنند.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

دکترمهدی شبانی، با اشاره به اینکه، تنوع، ارتقاء، کیفیت تغذیه دانشجویان از جمله اهداف طرح تاک است افزود: با اجرای این طرح که از سال گذشته در این دانشگاه اجرا شده، سهولت در انتخاب غذای مناسب و ایجاد  رفاه بیشتر در تغذیه دانشجویی فراهم می‌شود.

وی، عدم پرداخت وجه نقد برای غذا، عدم نیاز به رزرو غذا را از جمله مزایای این طرح برشمرد و اظهار داشت: با اجرای این طرح، علاوه بر باز بودن رستوران‌های طرح در روزهای تعطیل حضور همراه و میهمان نیز در رستوران امکان دارد.

به گفته وی، در این طرح، هزینه هر وعده غذا به میزان 70 درصد از محل سهم دانشگاه و 30 درصد نیز توسط دانشجو تامین خواهد شد.

دکتر شبانی، با تاکید بر اینکه هزینه غذا از دانشجو، نقدی دریافت نمی‌شود افزود: سهم قابل پرداخت توسط دانشجو در طول زمان استفاده و به حساب وی منظور و پس از فراغت از تحصیل و اشتغال در قالب وام تغذیه به صورت اقساط تسویه می‌گردد.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان یادآورشد: تنها 15 درصد از دانشجویان این دانشگاه از سلف عادی استفاده می‌کنند.

 

نظر شما :